Свободата днес и тук 30 Ноември 2021  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Биволи, марионетки и комсомолски маниери

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Едвин Сугарев

Няколко писма, получени по електронната ми поща, които няма да коментирам, тъй като говорят много ясно сами за себе си.

Atanas Chobanov

Уважаеми приятели,

 След днешната изява на Едвин Сугарев го призовавам да се оттегли от АССАП Анна Политковская заради предаване на принципите на истината и медийно обслужване на престъпната власт.

 Вместо да зададе релевантния въпрос за престъпното минало на Борисов, Сугарев се включи в хора на ченгетата и продажните журналисти, за да го брани и се подигра с нашата търпелива и опасна работа за разкриване на зависимостите между ДС, ченгетата и мутрите.

 Язък ти за цялата борба за изобличаването на Трактора, Едвин. В тази игра няма добри и лоши ченгета, но има много глупави и зависими марионетки. Ние с Асен не можем да членуваме в една организация с тях, затова ако Сугарев не напусне, ще напуснем ние.

 Поздрави

 Изявленията на Едвин Сугарев от днес можете да прочетете тук:

 

Peter Penchev

17:50 (отпреди 15 часа)

 до Atanas, Borislav, nikolay.yanev, sunnyday_bg, p_dimitrov_b, p.antonov, pavelan, snejinkazz, stoilovs, n.govedarov, мен, kdichev, EUROCHICAGOcom, eurochicago.com, croceva, Assen

И аз отбелязвам, че не за пръв път Едвин се явява защитник на мутрата Бойко Борисов и ГЕРБ - с неговото обяснение, че нямало кого да поддържаме и щели да вземат властта от незнам коя си Партия.

 Аз винаги съм бил против АССАП да се ангажираме с коя да е партия, НО още повече с доказания наркотрафикант, който е тровел хората с наркотици. Затова съм доста учуден от Едвин: "Аз не виждам защо му е нужен чадър на Бойко Борисов, който, в крайна сметка, основната му дейност по това време беше да охранява „Нефтохим”."

 Еди, нима не знаеш, че ББ е от престъпния контингент и затова е предложен(тука изобщо не е важно после какво е станало), а ти завоалираш истината: "неговите познанства с хората от престъпния контингент". Не само "най-общи познанства" са причината, мисля - аз получих онзи документ от Баварското следствие, за наркотрафика и "големия брат" и "генерала"!!!

 Ако Едвин не се корегира публично(правел го е след не едно подобно изявление в закрила на ББ), то и аз подкрепям Наско и Асен, с днешното им предложение.

Моля да изчакаме Едвин до неделя вечер, като очаквам той да ни пише в този формат на адресати.

 П. П.

 Peter Penchev - GSM 0887525032

 Ще добавя, че преди 1996 г. Борисов се занимава с контрабанда на цигари, това е документирано. Ипон започва да охранява Лукойл през 1999 г. Кого обслужват манипулациите на Сугарев е ясно.

Ами да, всичко като че ли е ясно. Включително и речника, и тона на настоящата кореспонденция. Не е ясно само кого обслужва пропагандният балон "Буда" и в чия каруца са се впрегнали биволите. Дано им стане ясно някой ден. Както и кои са били марионетките, за които говори Асен Чобанов.

Колкото до мен, предпочитам да следвам собствената си съвест, отколкото да обслужвам предизборните интереси на БСП. И нямам никакво желание да членувам в организация, която изключва своите членове, защото са си позволили да мислят другояче. С което ви моля да прекратите моето членство в Асоциацията за свободно (?!) слово Анна Политковска.

 

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional