Свободата днес и тук 25 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Социалист, това звучи грозно!

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Емилиан Горов

Близо два месеца десетки хиляди излизат на улиците в България с искане за незабавна оставка на жалкото „експертно“ правителство на Олигарски и нови избори. Такава масовост на простестиращите, такава продължителност няма в историята на страната ни.

Уви, без резултат. Перверзната Тройна коалиция е решила простичко да игнорира протестите. Различни индивиди, слугите и присламчили се към Тройката обявявяваха протестиращите за какви ли не: наркомани, пияници, платени Гербери, класови врагове, интернет лумпени, богаташи и т.н. и т.н.  

Интриганта на Републиката,  Сергей Дмитриевич, единствения в страната който ежедневно получава „анонимни сигнали от достоверни източници“ излиза с различни версии:

-        За да спаси България от злото ГЕРБ, трябвало да се вземат нестандартни решения, затова наели бандит да гони бандитите. Имал достоверна информация от анонимни източници че ГЕРБ се готви да се върне с преврат във власта. Бистришките Тигри, начело с Б.Б. щели да атакуват Министерския Съвет всеки момент.

-       После обяви, че има заговор на олигархични кръгове зад които стоят ГЕРБ, Дарт Вейдър, Едгар Хувър, Пинокио и други ретроградни елементи.

-       После обяви, че няколко стотин човека не може да искат оставката на правителство зад което стоели милион избиратели. БСП можела всеки момент да изкара на контрапротест 40-50 хиляди човека както щели сме да видим на Бузлуджанската сбирка. Пропуска да коментира контрапротеста воден от „видния“ социалист Мишо Шамара и неговите 20-30 беловласи сподвижници.

-       После обяви, че хората сега протестирали, защото при предишното правителство не можели. Сега се радвали че могат да манифестират и били свободни.

-     От Бузлуджа заклейми отново всички протестиращи с различни епитети и обвинения, които не си заслужава да изреждам. Показа „сила“ пред  десетина хиляди, главно хора над 65 години, докарани с автобуси от цялата страна, изкушени с безплатни кебапчета, бира, подарък шапки с червени фланелки.

Другарите от Позитано са налазили всички предавания и медии където могат да се включат. Щракаш дистанционното на първия попаднал канал – Сергей Дмитриевич мазно обяснява какви чудеса Олигарски бил направил само за 40 дни и как ще живеем по-добре, щракаш следващия – Мая Картечарката се обяснява как искала да говори с протестиращите, но те били простаци и не я харесвали, щракаш следващия канал – попадаш на канал за възрастни, изведнъж в разгара на гореща сцена се появява Кутев и обяснява за СПИН-а и БСП, щракаш пак, попадаш на канал на Хизбула, не разбираш какво говорят, но виждаш снимка на лидера на ПЕС Сергей Дмитриевич и до него шейх Хасан Насралла, щракаш пак, попадаш на Лека Нощ деца, М. Михов пее „спете спокойно дечица“... с чаша в ръка гушнал В.Сидеров и Л. Местан.  Кошмар.

За последните 23 години, 17 години на власт са били правителства на БСП-ДПС.  17 години тези „патриоти“ са ни управлявали и водели към светлото бъдеще. И сега пак искат да продължат. Дори не спечелиха изборите, но с безумната си жажда за власт и грабеж, успяха да скроят тази перверзна коалиция и да продуцират това „експертно“ правителство.

Какво направиха другарите и агите за последните 23 години, през които бяха на власт под една или друга форма?

-         Останаха около 5 милиона население в България. 2 милиона извън страната като имигранти;

-       Всеки месец едно село в България напълно обезлюдява;

-       На 8-мо място сме в света по смърнтост на населението, между Афганистан (6то) и Сомалия (9то);

-       На 229-то място по раждаемост. След нас са само 3 страни;

-       Селско стопанство, лека промишленост, тежка промишленост... почти не останаха.

-       Изследване на Евробарометър показва, че 74% от българската младеж иска да емигрира. Завинаги.

-       Националната статистика сочи, че 10% от завършилите училище избират образвование в чужбина и повече не се връщат.

Това са фрапиращи цифри от които всеки един политик в България трябва да загуби сън. Ако има съвест.

Така наречените „социалисти“ от БСП трябва да бъдат съдени за геноцид срещу Българския народ. Заедно с „колегите“ им от ДПС. Не може да няма виновни. Не може да искаш да управляваш отново при положение че си довел България до катастрофа, ликвидирал промишленост и селско стопанство, прогонил 1/3 от народа си в чужбина да си търси прехрана... Не може и не трябва.

За няколко месеца на власт отново, Тройната коалиция БСП-ДПС-Атака показа уродливото си лице и ясно очерта намеренията си: власт на всяка цена и грабеж.

Социалист, това звучи грозно! В България. Престъпна каста която почти успя да постигне това което 500 години турско робство не успя. Унищожението на българския народ.

Те не трябва да управляват. Никога повече. В името на България.

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional