Свободата днес и тук 08 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Европейското аутодафе на “европееца” Станишев

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, http://ivo.bg/

 

Под манипулативното заглавие “”София отбеляза Деня на победата
09 Май 2014 | 17:08″ агенция Kross ( сякаш става дума за официално, представително за софиянци събитие) публикува тази издайническа снимка как “европеецът” Станишев позира с плакат, който се вижда на една друга снимка, “пропусната” от агенцията.

Снимка Клуб Z

Клуб Z

“Потребители в социалните мрежи разпространяват снимки от петъчното отбелязване на 9 май пред Паметника на съветската армия в София, на които се вижда как двама мъже изгарят знамето на Европейския съюз.

Привържениците на Русия и президента Владимир Путин бяха приветствани от лидера на БСП и на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, който се снима с тях на фона на плакатите “България в Евразийския съюз”. Демонстративното изгаряне на знамето на ЕС обаче е станало след като Станишев вече си е тръгнал, а с него и представителите на медиите. Това обяснява защо инцидентът придобива публичност чак сега.”

 

Разбираме от “маньовъра” на антиевропейската провокация, ако е вярно написаното за “отсъствието” на Станишев в момента на нейното извършване, че извършителите са се отнесли с разбиране към двуличието на др. Станишев и любезно  са се опитали да му осигурят алиби. Което обаче не прави по-малко фрапиращо обстоятелството на антиевропейската демонстрация в деня на Европа и решението на Станишев да оглави тъкмо тези същите подпалвачи.

Интересно, дали Станишев ще се разграничи от това, което му, е добре известно за горенето на европейския флаг?

Питам не заради Станишев, който е ясен..

Питам заради неясното бъдеще на децата, които съветофилите поощряват да тъпчат остатъците от изгореното европейско знаме.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional