Свободата днес и тук 07 Октомври 2022  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Двукопитният комунизъм, страхът и лъжата

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Любомир Канов

Зловещото двуного, наречено Комунизъм, което Човечеството напразно си въобрази, че е победено, ходи върху душата на Света, стъпило върху два крака с раздвоени копита. Единият крак е Страхът, а другият е Лъжата.

Никога Светът не посмя и не се възправи срещу многотонната милионна тежест на столетната лъжа наречена Комунизъм, срещу този Талмуд на Маркс-Сталинизма, както го определя писателят Олег Волков-велик страдалец, прекарал живота си в Гулаг, полиглот и интелектуалец от най-висока проба. Разработваха се тактически решения и Реалполитик. Дава ли си обаче сметка някой колко страшни и неразобличени лъжи и колко жестокости се изсипаха върху главите на този многострадален руски народ, преди да се превърне в това, което е днес? Та дори генофонда на руснаците е почти напълно прочистен от онези, които бяха истинският елит на тази нация.

Така беше и в България след 9/9/44, а в Русия тази зловеща селекция продължава вече 100 години. Не се очудвайте от дегенерaтивната подкрепа за Путин на нация, на която за пръв път от сто години, благодарение на нефта, се позволи да се нахрани, и то в горните 10%, докато останалите запазиха привилегиите да умрат на 56 години, отровени от ефтин самогон.

Не се очудвайте и от това, че Сидер и БКП или Гоце имат последователи в България. Неродените, избягалите и погубените от комунизма са подменени от тези, горните, те са запълнили празното пространство оставено от тях. Там се рекрутират последователите на тотала. Двукопитният се разхожда безнаказан и до днес. Първо, убива, за да поддържа страха, ако случайно страхът се е позагубил, но не престава да се катери върху онзи Еверест от дяволска лъжа и подлост, без които Комунизмът е нищо. Иска да се изкачи с раздвоените си копита върху гърбавия хребет на Лъжата до Небето и да срине всичко в Преизподнята, но за целта трябва да стъпи върху сърцата ни.
Колкото и малко да сме останали обаче, няма как да се случи!
Путин, Сидер, Гоце, всички подлеци, които се залъгват, че успешно са дегенеририли достатъчно потенциални избиратели, за да бъдат вечно на власт, са обречени да изглеждат в последния си час смаяни като Чаушеско с кривнатият си астраганен калпак пред куршумите, или като Кадафи. Двукопитното и неговите "нравствени" възпитаници ще бъдат най-жестоките отмъстители, когато им дойде времето. От тях нашите комунисти трябва истински да се страхуват.
Не от нас, макар че все още разстрелват само подобните нам.
Вечная памят, Немцов!
И на милионите унищожени от Комунизма.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional