Свободата днес и тук 19 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

От НСО и свалянето на охраната Местан може и трябва да започне разплитането на модела Кой?

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Илиян Василев, http://idvassilev.blogspot.bg/


 

Анализът ще продължи - това е началото.


НСО като структура беше съхранена именно като преторианска гвардия, която да охранява, да сваля и качва лидери - или поне да бъде фактор в този процес. Обяснението в декларацията на НСО е абсурдно. Много думи и цитати от закони, но нищо като конкретност - Кой?

"Преценката" да се свали охрана и то в момент на рязко изостряне на опасноста за живота на Лютви Местна, а той е все още лидер на Парламентарна група - именно в контекста на нещата които той знае и опасността, която негови публични разкрития за ключови фигури е не само грешна преценка, това може да се окаже съучастие или част от план в опит за убийство!

Тъй като Парламентът няма да създаде комисия, той е под пълен контрол на Кой? Защитава стабилността.

Президентът има право, като отговорен за структурата НСО да създаде комисия и да получи отгворите - Кой? нареди? И да разплете чорапа. Още от сега мога да ви кажа - не само ще падат глави, но от Местан и неговите разкрития може да бъде силно стимулиран процеса на разпад на империята на Кой?

Не спирайте да питате и не се задоволявайте само с оставката на шефа на НСО, която е неизбежна за да се потули скандала. Той не е човека - никога не би се решил на собствена глава на подобно действие. 

Лесно ще го свържете с Пеевски, въпросът е, че Корпулентният не може да нареди пряко. Почти съм сигурен кой е, но не е моя работа да гадая - трябва да се разплете мрежата на влияние на Кой? Тази която фалира банка, която заграби ключови активи, която блокира реформите, която печели проекти без конкуренция с евросредства, която сваля шефове на партии, която се опитва да подмени евроатлантическата ни ориентация.

Помнете от Местан може и трябва да започне разплитането на чорапа. 

Най-интересното е, че маските ще падат. Няма по-добър старт за промяната, но тя не може да стане в този парламент. Изборите през годината са просто задължителни.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional