Свободата днес и тук 16 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

И вакуум от Узбекистан

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Бедров

Гусин президентът Георги Първанов спаси положението с газа. Уговорил много газ от Азербайджан. Нямало да го донесе обаче веднага със себе си, а го чакал малко след Нова година. Поне такъв му бил стремежът. Цитирам: “стремежът е доставките да започнат през 2011 година”. И понеже по въздух не ставало, щял да го доставя през Турция.

Записвам си числото 2011.

Вчера пред в.Пари министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков каза, че т.нар. реверсивни връзки с Турция и Гърция ще бъдат готови през 2012г. Т.е. тогава газът ще може да се движи не само от тук натам, но и от там натук.

Записвам си числото 2012.

Очевидно се появява цяла година, през която уговореният от гусин президента газ ще може да идва единствено по скайпа. Очаквам следващият му успех да бъде договарянето на безмитен вакуум от Узбекистан.

снимка: очевидно е на БТА, но е на president.bg

Блогът на Иван Бедров - http://ivanbedrov.com/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional