Свободата днес и тук 06 Юни 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Кристалина е аут по дефиниция. Освен ако ГЕР Б не преебат закона

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Невена Гюрова

Извинявам се за дуната в заглавието, но се обзалагм, че всеки четящ тук я употребява чат-пат във всекидвевието си (ох, как мразя русима "ежедневие). Има си юридически хватки за тълкуване, чрез коиеито черното може да стане бяло - и обратното. А ГЕРБ, да се свети името на вожда му ;-) всичко може.

От друга страна, тя е много приемлив кандидат-президент. Определено е човек с много опит - последно доказателство са изявите и като еврокомисар, заради което бе избрана и за заместник на онова британско недоразумение Аштън. Второ, а за нас може би по-важно - Кристалина никога няма да бъде послушник на ББ, да се свети името му ;-) Познавам както човека, така и кариерата му. Даже мога да предскажа, че ако ГЕРБ я издигне и тя победи, оня, дето светя имего му, тепърва ще има проблеми с нея. Апропо, и с Меглена Кунева ще има - и нея познавам, както и кариерата й, човекът е много читав и подходящ за президент, но са съжаление е фактически неизбираема. Силно вярвам, че любимецът на жените и мъжете на две ракии Цецо е също неизбираем, но може ли чвек с вагон книги като мен (цитирам-крада Тома Томов) да има адекватно понятие за българския народ? Но силно се надявам, че продължаващите тъпанарски полицеийски акции (тъпанарски, защото пренебрегват всякакви процесуални изисквания и правила на криминалистиката), завършващи като правило с с унизителен (за МВР и лично за Цецо резултат), ще напряват очевидно за мнозинството хора неадекватността на Цецо за по-висок от този пост (той и за този е неадеквате). Десен, сиреч на Синята коалиция кандидат - и много добър и подходящ да е - е практически неизбираем. Неизбежното му издигане е нормален начин за междинна проверка на реалното влияние. Друг плюс е, че президентският син кандидат неизбежно ще влее допълнителен електорален ресурс към местните сини кандидати (нали знаете, че местните и президевнтските избори се провеждат заедно?)

И к'о пра'им? Ако ГЕРБ изкилиферчат закона - Кристалина. Ако се споразумеят с НДСВ (айде си го кажем нормално - ако европейските либерали се спорадзумеят с евроконсерваториоте, а основания има) - Меглена. Малко вероятно според мен предвид нарцисизма на ББ, да се се свети името му ;-) , но знае ли човек на какво е способен, за да хареса на чужденяците (било чужди спеслужби, било ЕС или ЕНП, било Путиноива Русия). Ох, ако не светях иметои му ;-) каква друга дума щях да употребя... има жени, дето за далаверата са готови на всички мъже, пфу, да не вземе некой неправоверен да си помисли туй, дето ще си помисли ;-)

И кво остава - или самият Той, или неизвестна фигура, посочена от Него. За неизвестната..., имам известно хммм....

Блогът на Невена Гюрова - http://semkiibonbonki.blogspot.com/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional