Свободата днес и тук 29 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

А. Атанасов: Вече е ясно кой е автор на скандала със СРС-та

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Frognews.bg

А. Атанасов

Подбудител на цялата история е Г. Първанов, който е защитавал корпоративни интереси на свой близък; той, който обича да говори за всевъзможни неща, сега мълча дълго, каза генералът от ДСБ.

Ролята на Първанов е много отчетлива за хората; той се е обадил да ходатайства за Мишо Бирата пред премиера, но преди това цяла седмица мълча
, при положение, че е много словоохотлив и обича да се изказва по всякакви въпроси, каза по НТВ ген. Ат. Атанасов от ДСБ. Подбудителят на цялата история е Г. Първанов, който е защитавал корпоративни интереси на свой близък.

Някой отрекъл ли е връзката на Ал. Петров с в. Галерия, попита още Атанасов.

Когато никой не поема отговорност, после има мултипликации. Ясно е, че БСП и Първанов са автори на този сценарий, за да разклатят властта и да вървят към предсрочни избори. Но и властта действа неадекватно, дълго време се отричаше подслушването на Ваньо Танов, коментира Атанасов. Той въобще не е бил прихванат, а разработван още от първия ден, добави той и прецени, че от шикалкаването е загубило правителството. След като Цветанов намери начин да разсекрети класифицираната информация за лекарите от Горна Оряховица заради висок обществен интерес, трябва да го направи и сега, защото двойният аршин ерозира доверието в институциите, коментира Атанасов. Отказът да се признаят определени действия затвърждава съмненията, каза той и напомни, че от ДСБ казали, че това ще е основното изпитание за парламентарната подкомисия.

От: http://frognews.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional