Свободата днес и тук 25 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

27 години Белене

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Юлиан Попов

Япония доведе до трусове и в България. Въпросът за Белене се изостри още повече. Въпросът обаче би трябвало да се прецизира и зададае така: след като сме строили Белене 27 години, ще продължим ли да го строим. Възможните отговори са: "Ще спрем" или "Да, ще го строим още 27 години, а после ще видим".


Работата с Белене е, че този проект е бавен, скъп и сложен. Достатъчно бавен, достатъчно скъп и достатъчно сложен, за да не го построим никога.

Трудното в случая е, че хората трудно се отказват от бляновете си. А Белене а блян за силна България. С много ток. България, която изнася за Турция, България, която има повече, отколкото и трябва, въобще един блян за изобилие. Блян от 19ти век, пренесен в 21ви. Блян, който е основан на мъдростта "Ако не остане, значи не е стигнало." И освен това блян, който ще излезе много скъпо на България.

Иначе не съм против ядрената енергия, но това е друга история.
Блогът на Юлиан Попов - http://www.julianpopov.com/

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional