Свободата днес и тук 13 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Дебелоглавието на Борисов

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Еми Барух

 

Когато Бойко Борисов се заинати и въпреки огромния скандал заради агентурното минало на Божидар Димитров го назначи в кабинета си, се възмутиха всички, които бяха повярвали на предизборните твърдения на ГЕРБ за скъсване с миналото. Само носталгиците и феновете на популистко-националистическата реч на Божидар Димитров се зарадваха. Мълчаливото мнозинство от “шибания народ” класира случая като “частен”, като проява на характеропатията на министър-председателя.

Опак характер ли е Бойко?

 

Когато Бойко Борисов се заинати и въпреки очевидната непригодност на Румяна Желева й повери първо кормилото на българската външна политика, а след това я избра да бъде българският кандидат за еврокомисар, се възмутиха не само професионалните дипломати. Безпрецедентният скандал по време на изслушването на Желева в Европейския парламент нанесе тежък удар върху репутацията на България. Да, мълчаливото мнозинство на същия “шибан народ” отново реши, че става дума за проява на характеропатията на министър-председателя, но този път поне не класира случая като “частен”.

Човек от народа № 2

Когато Бойко Борисов се закани на протестиращите в Добрич, че ако го дразнят, може да разреши добива на шистов газ, и изрече думите “Продължавайте така и можем да подпишем на инат”, на целия “шибан народ” стана ясно, че вече не става дума само за шокиращ стил и екстравагантно поведение на “човека от народа”, а за опасен модел на мислене, модел на поведение и модел на управление, за опасно главозамайване на най-висшия представител на изпълнителната власт, който открито застана срещу гражданското общество, демонстрирайки, че с този “шибан народ” може да прави каквото иска.

Срещу този абсурд в страната реакция няма.

От: http://www.dw-world.de


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional