Свободата днес и тук 23 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Трактора лъже: Пускам кредити на 0% лихва

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Frognews.bg

Алексей Петров

Да се отнемат привилегиите на партиите, за да се върне властта отново на държавата. Това за пореден път поиска в ефира на БНТ независимият кандидат за президент Алексей Петров, който е основен обвиняем по делото “Октопод”.

Той завъртя отново абсурдната си идея за 10-годишен мораториум над политическите партии в страната, но доцентът по икономика не успя да обясни на водещата, как всичко това може да се случи в една европейска държава и доколко идеите му кореспондират повече с фашизма отколкото с демокрацията.

Бившият съветник от ДАНС, известен още като Трактора, заради стила му да мачка и с насилие да променя волята на хората, отново забуксува в старата си идея, че лихвите на банките трябва да паднат. Този път той стигна до още "по-революционни" крайности, като предложи 0% лихва при широко отпускане на кредити. Според него това не било утопия, а реална възможност, ако парите на държавните предприятия се приберат само в една държавна банка и тя да раздава кредити по неговия модел. Очевидно на Петров му се привижда държава от сталинов тип, в която той ще решава всичко.
Досегашните му идеи икономистите определиха като волантаристични и лишени от икономическа логика. А последното му "финансово" хрумване откровено граничи с годините на комунизма.

Соченият за Октопод на родната мафия обясни, че в момента българите се намират в истинско робство от банките. Той изсипа поредица от хули срещу частен трезор, който обяви като близък до властта, която чрез него финансирала медийните си изяви.
Трактора отново подчерта, че делото Октопод му било спретнато заради идеята, която дал на Борисов, да паднат лихвите.

Той нападна и медията, в която гостуваше, обвинявайки я, че в нея бил поне над 100 пъти оклеветен. Той се оплака от липса на медиен комфорт и възможност да кореспондира с обществото. 

Петров обаче се зарече, че ако стане държавен глава, ще пести на държавата по 45 млн. лв. на месец от контрабанда. От което излиза, че се гласи за главен млиционер, а не за президент, коментират случайно гледали го. 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional