Свободата днес и тук 04 Юни 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Скандал: Ламбo си иска парите, които му обещал Станишев

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
frognews.bg

Стефан Данилов

Грандиозен скандал се заформи в БСП, след като кандидатът за вицепрезидент на столетницата Стефан Данаилов си поискал парите, срещу които реши да вземе участие в изборите.

Още преди месец стана ясно, че участието на Ламбо в президентската надпревара е спазарена срещу  солидна сума, която да компенсира финансовите загуби, които ще претърпи като вице на Калфин, ако спре да се снима в продукцията „Стъклен дом” ,  пише “Всеки ден”. Освен това той отказал участие в два хитови италиански сериала за мафията. Сумата обаче била толкова космическа, че от „Позитано” се колебаели дълго дали да удовлетворят финансовите му претенции. Накрая обаче склонили, защото в крайна сметка било ясно, че Калфин не може да събере сам и половината от гласовете, които взе заради Данаилов.

Оказа се, че офертата към Данаилов била за 250 000 лева и при загуба на изборите, и при спечелването им. Допълнителните споразумения към това били актьорът да се включи на по-късен етап в кампанията, когато приключат снимките на новия сезон на „Стъклен дом”, който започна вчера.

Осведомени източници от „Позитано” твърдят още, че на Ламбо били обещани и самостоятелни предизборни обиколки, за да не бъде в сянката на „мухльото”, както актьорът нарича Калфин. Най-важното от споразумението между Данаилов и БСП е, че ако спечелят изборите, Данаилов ще напусне вицепрезидентския си пост, за да може да се занимава с доста по-доходоносната професия на актьор от своята категория.

Още в понеделник след изборите Ламбо поискал от Станишев да си уредят сметките, но за негова изненада лидерът на социалистите му съобщил, че в момента не разполагат с тази сума, тъй като обръчът от фирми около БСП рязко се е оттеглил заради липсата на кметове на червените и слабото им присъствие в общинските съвети.

Ламбо онемял от факта, че остава без пари, но след това е вдигнал грандиозен скандал на „Позитано” и гърленият му глас се чувал из всички коридори в партийната централа. След 20-минутната кавга всичко утихнало, което означава, че или Ламбо е получил уверение, че парите ще се намерят, или просто е приел факта, че родната му партия го е извозила, за да използва авторитета му само срещу неизпълнени обещания.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional