Свободата днес и тук 01 Март 2021  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Павел Иванов (Pav Che) от тарторите на метежа в Пловдив: побойник, комунист, ултраляв екстремист от Че Гевара

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
ExtremeCentrePoint

Продължаваме с представянето на тарторите на метежа. Това е много важно. Нека всеки знае с кого си имаме работа. Как Пав Че вижда себе си:

 Със сбиване започна днешният митинг пред сградата на Централна поща в Пловдив. Минути преди началото му, пловдивчанин започна да дава интервю на журналистите и да обяснява кой и кога ще води шествието.

Секунди по-късно към него се приближи Павел Иванов от „Че Гевара”, който започна да го блъска и му изля кафе в лицето, като му поиска обяснение кой е и от чие име говори. Настана сериозна блъсканица, но полицията бързо се намеси и разтърва двете групи. Малко по-късно мъжът призна пред репортер на Дарик, че работи в голяма и известна пловдивска фирма.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional