Свободата днес и тук 08 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

По-кротко с Едвин, ако обичате!

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Васил Пекунов, http://kafene.net

http://www.readvasko.com

 

Ама и каква помия се излива върху главата на Едвин Сугарев!


С пълното съзнание, че едва ли някой от изливачите (впрочем част от тях са професионални помияри!) няма да ме чуе, все пак ще призова да го дават малко по-кротко с този човек. Божи празници са все пак.


Всеки, който е прочел дори две реда от мене, знае, че дълбоко (меко казано) не споделям позицията (последната) на Едвин нито за ГЕРБ, нито за Борисов, нито за нищо, свързано с тая безбожна пасмина. Което ни най-малко не ми пречи да уважавам и последната му, и по-предишните му (коренно противоположни) позиции.


Така мисли днес, него изповядва публично. А как бива да е: може би да изповядва обратното на това, което мисли? Нека бъдем така добри да приемаме чуждите мнения дори когато напълно не сме съгласни с тях. Най-малкото за да разчитаме другите да приемат нашите мнения, когато не са съгласни с нас. И ще припомня на дамите и господата изливачи на помия върху Едвин Сугарев едно едничко измежду многото за помнене. Когато ние (в най-добрия случай) се задоволявахме да викаме по площадите, той му написа на тогавашния президент забележително с почтеността си отворено писмо и започна да гладува заради предателството на Желю Желев спрямо всички нас, дето си мислехме едно, а излезе друго.


Предателство към огромна част от българския народ, което мога да сравня само с деянията на още човече от този лилипутски мащаб – Симеон Сакскобургготски.


Тъй.


И още нещичко от личните ми спомени на вниманието на изливачите на помия (и на професионалните помияри). Преди 10 ноември, подчертавам – преди, а не след, в един облачен есенен следобед в Южния парк край първата пейка откъм тогавашния булевард „Ернст Телман” стоеше прав и записваше членове за „Екогласност” (дано не бъркам) именно Едвин Сугарев. Само ще добавя, че около него нямаше жив човек, ако не броим невидимите копои. Във всеки случай от изливачите на помия със сигурност нямаше никого.


Да кажа и две думи за голямата болка на Едвин – милата, невинната , за кой ли път пременената в бяло (булчинско!) и за кой ли път девствената БСП, пак тя и БКП. По-скоро само за лидера й да кажа. Впечатлен съм как израсна това момче, което своевременно бе отбелязано преди време и от бачо му Бойко от Банкя. Неимоверно израсна! За месеци!


Ако преди няколко години някой ми речеше, че може да се пръкне (измежду олигархо-болшевиките) по-противно, по-скверно и по-мракобесно съвременно създание на злото от Георги Първанов, щях доста да поспоря дори за теоретическата вероятност. Ала Сергей удари в земята бачо си Гоце от махалата Шиликош на село Сирищник и неслучайно (за разлика от Гоцевия регионален периметър) вече се шири на общоевропейския хоризонт.

Прочее, изобщо не съм съгласен с Едвин, но чудесно го разбирам.


А на ПЕС искрено им желая по-скоро да им дойде акълът, ако това изобщо е възможно.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional