Свободата днес и тук 28 Октомври 2021  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ДА ВИ Е ЧЕСТИТО НОВОТО РУСКО РОБСТВО!

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Николай Флоров

Техният триумф най-после дойде: в страната няма нито една партия, която да не е от десарски произход! Всички останали бяха изритани така, както беше планирано. Това, което следва сега, е да ви натъпчат с всичко, за което са мечтали: АЕЦ Белене, десари дипломати, руски туристи-кагебисти, завардени руски курортчета за «наши хора», празници на руско-българската любов начело с Йосиф Кобзон и ансамбъла на руската армия, митинги на преклонение пред паметника на сталинската окупация и много други мероприятия. Вие няма да видите заливането  с водка по Румен Петковски и Гоце Първановски стил, но този път тайничко, със змийски кикот на Тодор Живковско «задоволство».

За по-голяма убедителност ще участва и цялата попщина.

Подигравката им с вас ще бъде пълна, а нахалството им – безмерно: ще ви убеждават, че ще строят капитализма и ще помагат на бизнеса и на хората, само и само да стоят на власт.

Надвиснали над дупката, пред която са ви изправили, вие все пак ще имате избор: да пратите децата си да берат ягоди в Англия или да бягат по четирите посоки на света без да се обръщат назад.

А, и още нещо: новото руско робство ще ви бъде натъпкано  възможно най-бързо, преди още да сте се усетили, че през цялото време са ви взимали за балами. Когато казвам бързо разбирам светкавично, така, както щрака капана за мишки


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional