Свободата днес и тук 25 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ИМАМЕ ЛИ МЪДРОСТ И СИЛА ДА СПРЕМ ЗЛОВЕЩИЯ СЦЕНАРИЙ?!

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгений Михайлов

Преди  дни отправих апел за обединение срещу задкулисието на БСП и ДС, но днес още по-убедено споделям идеята за общи действия за незабавното отстраняване на Тройната коалиция от управлението.

 
Всичко на което сме свидетели от февруарския метеж насам, през инсценираната "фалшификация" в деня за размисъл, съставяне на правителство на измамно "победилата" коалиция на БСП,ДПС и Атака, назначаването на Пеевски за директор на българкото контраразузнаване и службата за борба с организираната престъпност, реабилитиране на агентите на Държавна сигурност,назначаването на активисти на силовите структури от началото на 90-те на министерски постове и избирането на Сидеров за председател на Комисията по етика стряскат с безпардонната си последователност…
 
 С всеки изминал ден, с всяко свое действие, управляващите, използвайки изпитаните през годините болшевишки похвати, искат да предизвикат хаос и напрежение използвайки изпитания метод "разделяй и владей", с което стряскат не само българските граждани, но и представителите на дипломатическите мисии у нас. 
 
Съзнателно или не, някои от "говорителите" на протестите съучастват за реализирането на тактиката на БСП и ДПС, прикрита зад демагогията от необходимостта от нов Изборен кодекс (което ще отнеме месеци) и не изискват бърза и належаща, желана от повечето хора промяна в сегашния кодекс (което ще отнеме седмица)!
 
Кукловодите на тройната Коалиция на Държавна Сигурност съзнателно провокират етническа нетърпимост и  напрежение, изостряне на ситуацията и сблъсъци, последвани от икономически хаос, отпадане на валутния борд и отдалечаване на страната ни от Европа.
 
Вината за това естествено ще бъде прехвърлена на протестиращите – и ще бъдат настроени провинцията срещу София, интелигенцията срещу работниците и селяните, бедните срещу богатите!
 
Междувременно ще бъде преразгледана позицията на страната ни по някои от енергийните и инфраструктурни проекти, и ще бъде загубено доверието на евроатлантическите ни партньори!
 
Днес Кънчо Стойчев, Велислава Дърева и други червени политолози и социолози положиха основите на доктрината "Февруарският срещу юнския протест", използвайки откровени цитати от Лениновото учение за победата на болшевишкото малцинство над мнозинството! 
 
Настройването и противопоставяне на гражданите на България е специалитет на БКП/БСП и след 1944 и след 1989 година.
 
Резултатът от сегашната игра с огъня  може да бъде фатален  граждани на България!
 
Стимулираният бюджетен дефицит, зад благовидния предлог за повишаване на доходите на крайно нуждаещите се и обезценяването на лева, ще помогне  милионните задължения и кредити на олигарсите-архитекти на това марионетно правителство да  се стопят и изчезнат!
 
 А по-късно "защитаващите усилията на правителството бизнес среди" заедно с "традиционните" си парньори ще доизкупят на безценица останалата част от българската икономика, железопътна и транспортна инфраструктура, енергетика и медии, с прехвърлените си предварително в западни и руски банки капитали в евро и долари!
 
През 1996-1997 видяхме и преживяхме резултатите и последиците от на подобна Новата икономическа политика (НЕП) на управляващата и сега БСП...!
 
Разбирам,че за неизкушените в детайлите на политиката и политическите знаци, опасенията ми изглеждат пресилени.
 
Но за мен е неразбираемо късогледството на някои от лидерите на "автентичното синьо",които с поведението си и търпимостта към арогантността на  парламентарно мнозинство, нежеланието за нови бързи избори и продължаващите измислени битки за "дясното" се превръщат в съучастници на тези престъпни намерения. Вече се питам дали и през 1996 година, когато те подпомагаха политиката на Андрей Луканов срещу Жан Виденов, поведението на тези лидери е било... случайно?!
 
Много ми иска да проявим мъдростта на горчивия си опит и да бъдем отговорни пред младото поколение,а не да си играем на "демократични" игрички с пагубни последици за европейското бъдеще на България!!! 
 
Вярвам,че само незабавна оставка и бързи избори мога да попречат на замисления в задкулисните лаборатории зловещ сценарий! 

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional