Свободата днес и тук 10 Юни 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Стефан и Таня Стоянови прекратяват гладната си стачка

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Стефан и Таня Стоянови

 

Изявление на Стефан Стоянов:
С извинение към всички, които разтревожихме с нашата проява на солидарност към провеждащите гладна стачка Едвин Сугарев и Николай Генов.
Новите обстоятелства ни карат да прекратим нашето гладуване от този момент. 
С новооткритата ми диагноза, ако продължа гладната стачка, провалям усилията и волята на лекуващия екип в клиниката по онкохематология.
Обръщам се с най-гореща молба към поета и приятеля Едвин Сугарев и Николай Генов да прекратят справедливата си, но дълго продължила гладна стачка в знак на солидарност с нашето страдание.
Оставам в ръцете на изключителните специалисти - д-р Станчев, доц. Иван Гигов, които откриха и започнаха борба с коварната болест.
Скъпи Едвине, ТРЯБВАШ НИ ЖИВ! 
Ще завърша с една мисъл на Кришнамурти:
"Доброто не е противоположно на злото - то се появява, само когато злото напълно изчезне!"
Искам, Едвине, ти да си там, когато този парламент вече го няма!
Стефан Стоянов

 

Няколко думи и от мен, Таня Стоянова:

Поради силно влошеното състояние на Стефан във ВМА и изчерпани всички други начини да му се помогне, по лекарско предписание се наложи спешно да прекрати гладната стачка и е започнало захранването му.

Тъй като още дълго ще лежи за специализирани процедури в болницата, прекратявам гладната стачка и аз и отново се присъединявам към протестите на улицата до падането на обидния кабинет "Орешарски"!

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional