Свободата днес и тук 02 Юни 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Колегите ще ви напишат по една призовка (видео)

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://offnews.bg

Колегите ще ви напишат по една призовка (видео)

Колегите ще ви напишат по една призовка. Има някакъв инцидент в София днеска станал. Нали сте участвали в протестите? – това казва полицай в автобуса, превозващ демонстрантите от Гоце Делчев и региона в сряда.

Тази вечер сайтът Е 79 публикува любителско видео, на което е заснета полицейската проверка на единия автобус с протестиращи от Югозападна България.

В сряда граждани от Благоевград и Гоце Делчев, които са участвали в сутрешните протести срещу кабинета „Орешарски”, получиха призовки за явяване в местните районните полицейски управления.

„Щом пристигнахме в София ни посрещнаха служители на КАТ, ДАИ и Охранителна полиция”, разказа пред OFFNews Венцислав Кавазов, който е бил в един от автобусите.

На КПП-Антените преди Благоевград на пътуващите в автобусите са връчени предварително подготвени призовки, в които са дописвани само имената на гражданите.

В тях им се нарежда да се явят в четвъртък в 9.00 ч. в полицията, затова че нарушават Закона за събранията, митингите и манифестациите, защото този протест, според служителите на реда, не е законен. Поводът е преписка за нарушаване на обществения ред в София.

 

 

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional