Свободата днес и тук 15 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Търсят се 3 милиона патриоти срещу измамата БСП - ДПС

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгений Михайлов

Протест срещу наследството и пораженията на комунистическия режим, и 24 годишните му производни и метастази!

Бунтът е срещу наглостта, измамата и демагогията на новите - стари управляващи. 

Бунтът е морален протест срещу налагането на аморалността и лъжата като норма, така както ни управляваха 45 години.

Реставрацията на "ценностите" на социализма е плашеща и постепенно ни се пробутва като алтернатива на несъстоялата се истински демокрация.

И всеки, който подменя основния противник - комунистическата партия и Държавна сигурност , и производните им ДПС и Атака, които заедно обслужват чужди, евроазиатски интереси, работи против излизането ни от блатото на посткомунизма.

Протестите се опитаха да ги

обяздват гузните съвести

на тези, които носят огромна вина за проваления преход и пропилените надежди на всички, които искрено вярваха, че бързата и почтена промяна е възможна. Но мнозинството от хората все по-ясно разбират кой кой е!

За мен остана необяснимо защо след "нощта на белия автобус" всичко си продължи с рутинни разходки. 

Вторият преломен момент бе организирания от БСП и ДПС контрамитинг на малцинствата, услужливо обслужен от полицията. И тази демонстрация на наглост и безочлива дебелащина бе преглътната подозрително бързо!?

След тези две събития тройната коалиция на Държавна сигурност нямаше право да продължи да управлява страната ни и ден повече! Но... Вместо това се продължиха разходките, а и се започна вътрешно противопоставяне, и приватизиране на правото, кой да протестира и кой не...

Управляващите просто се възползваха от яловостта на протеста, умело моделиран от администраторите в мрежата, взеха инициативата и наложиха "контра протеста", като едва ли не равностоен. След първоначалното стъписване , стратезите на компартията успяха да овладеят и медийната среда и да наложат гротескните контра протести като първа новина. Те прекрасно разбират, че Фейсбук все още не е определящ за масовото съзнание в България. И че една лъжа повторена сто пъти започва да се припознава като истина! Опитват се и на принципа „разделяй и владей” (атаката срещу президента е показателна) да реанимират диктатурата на пролетариата, като водещ принцип на обществото ни. И това през 21 век!?

И учудващо много "недоорганизирали се" "демократи" са готови да изчакат развихрянето на това безумство, защото, видите ли, не били готови за избори преди май 2014?!

Ако искаме да предпазим нашите деца от поредното разочарование не е ли време да се положи началото на истинско патриотично антикомунистическо движение, което да обедини всички, които искат не подмяна, а промяна?

Трябва да имаме смелостта да си кажем истината в очите. И аз бих се посветил на това, заедно с много други, които носим отговорност особено пред младите хора, които искрено искат

да не повторят нашите мъчителни 24 години

Много от младите също осъзнават реалностите и разбират, че трябва да се избяга от клишираното политическо говорене и поведение. И това , всеки ден ми дава нова надежда!

Мнозинството от хората искат промяна на досегашната система. Такава промяна не може да бъде извършена без промяна на Конституцията. Промяна на Конституцията не може да бъде извършена без Велико народно събрание. Свикване на Велико народно събрание не може да стане без гласовете на 3/4 от гласовете на народните представители в обикновено Народно събрание. Трябва и да е ясна реалността, че вляво БСП и ДПС, харесва ли ни или не имат сигурни 1 милион гласа. В дясно ГЕРБ е подкрепян от 1 милион избиратели. Така наречения РБ преко сили биха могли да мотивират около 250 000-300 000 гласоподаватели (и то, ако не се разпаднат преди изборите). Но за да бъдат отстранени БСП и ДПС трябват минимум 3 милиона. На предсрочните избори трябва да победи този или тези, които са готови да сформират такова мнозинство - 3 към 1, което да се пребори с единия милион сигурни избиратели на БСП и ДПС. Избирателната активност трябва да е много висока и поне 3 милиона избиратели да са мотивирани, и готови да подкрепят тези, които са съгласни заедно до една година след изборите да подготвят проект за нова Конституция, и се отиде на избори за Велико народно събрание. Великото народно събрание бързо да приеме новата Конституция, да се саморазпусне и сложи край на измислената от комунистите Конституция, скалъпена по време на Кръглата маса през 1990 година.

Едва след този задължителен изборен цикъл, България може да тръгне по нов път. Но трябва да има почтеност и воля, вярата и надеждата на хората да не бъде пропиляна за пореден път.

Пътят е един единствен и той минава през осмисляне на реалностите, а не през теоретична "реформаторска" демагогия, партийни сметчици или измислени конструкции!

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional