Свободата днес и тук 27 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

СТАНИШЕВ: «ОЩЕ УТРЕ ЗАПОЧВАТ АРЕСТИ!»

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Николай Флоров


        Споменах горните думи на един мой приятел, който от душа мрази комунистите-капиталисти и той каза: «Не може да бъде! Това мръсно копеле да си позволи толкова? После и двамата се размислихме за тия му думи.

По начало лятото мина в суматохата на въпроса «Кой..?» и остави на заден план това, което Станишев каза още на другия ден след изборите: «ОЩЕ УТРЕ ЗАПОЧВАТ АРЕСТИ!».

Ето една тема без давност – тема от която ти настръхват косите: какво е искал да каже с тези думи този «социалистически вожд»? Благодатна тема за всеки журналист! Освен това звучи като отличен лозунг за протестите, макар и зловещ.

Следващитте въпроси би трябвало да бъдат:

За какви арести е ставало въпрос?,

За отмъщение ли е ставало въпрос и на кого?,

Имал ли е списък на арестуваните другарят Станишев?,

Кой е подготвил списъка – той самия, или заедно с партийното политбюро, по примера на баща си?

А най-важния въпрос би трябвало да бъде: «Ако още утре щяхте да започнете арестите, другарю Станишев, колко време преди да дойдете на власт сте го подготвяли? С други думи, колко дълго сте си точели брадвите?

Какво завидно самочувствие, другарю Станишев! Каква темпераментна натура, какъв титан(ик) на мисълта: «и Бог не може да ни спре»!

И тогава българският народ направи нещо, което не е правил никога за последните седемдесет години!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional