Свободата днес и тук 11 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Едното нещо

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Милен Радев, http://de-zorata.de

 

Има едно нещо, над което всички олигарси на Изтока (пък и на Запада), въпреки изобилието си откъм пари, васали и охранници не са властни.

Това са умовете и сърцата на хората.

Когато волята за свобода ги изпълни и ги подтикне да излязат мирно навън, да не се боят от студа, снега и палките, на олигарсите им е спукана работата.

Срещу море от няколкостотинхиляди души, не помага дори и готовността да извършиш масово престъпление.

Тогава кървавата баня, която се плиска в главите на януковичи, путиновичи, станишковци, цветанвасилевци и дилянпеевци става невъзможна и те притеснено започват да се замислят за целостта на гъзовете си…

Питаме се едно: А как да се сепнат умовете и сърцата на стотиците хиляди, пребиваващи в Люлин, в Младост 4, в Модерно предградие, в Надежда и Орландовци?!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional