Свободата днес и тук 13 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ШОК И УЖАС В ЛЯВАТА МЕНАЖЕРИЯ*

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Момчил Баджаков

 Първанов обявява война на Станишев! Калфин напуска лидерството в групата на БСП в европарламента! АБВ на Първанов се възражда! Дончева свързва БСП с организираната престъпност! Алгафари прави Сергей за смях! Последният мълчи.

Стратегическият съюзник  ДПС защитава вече открито свидното си отроче „антитурската” „патриотична” партия „Атака”. С(в)инчето Пеевски и майка-праскиня Кръстева защитават Сидеров от европейските империалисти, които си позволяват да снимат 98-я имот на „светото КТБ семейство”! "Десният" дудук Бареков псува Първанов, че руши левицата! А Станишев се е скрил в мишата си дупка! Вечна дружба! Мафиоти от вси страни на Евразия – съединявайте се! Спасявайте парламента и правителството! Антикостовакът Карбовски зове Костов да се върне в политиката!!! Кънчо Стойчевци, Андрей Райчевци, агент Димитър, Тончевци, Боруджийки са в ужас - любимата им партия, гръбнак на олигархията и организираната престъпност през последните 69 години се цепи от техния любим президент Първанов!

Дъревци, Пирговци, Дачковци, Волгиновци и останалите марионетки на олигархията и мафията са загубили дар слово!

 

Само Мадам В се усмихва загадъчно. А генералите около Бригадира твърдят, че всичко е наред. Нима всичко вече е съгласувано с руското посолство и ФСБ? Откъде е ресурсът на Гоце? И до какво ще доведе това? Лявата менажерия трепери. Кутев и Буруджийката говорят за предателство. Пиргова вещае крах на Гоце. Левият електорат, вярващ безумно на своите престъпници, мошеници и обикновени идиоти чака заповед. А орките ще гласуват за този, който им плати повече.

Давай Гоце, разцепвай БСП, крайно време е. Ние този път сме с тебе!

 

*    1. Менажерия – ръководство, управление (от фр. ез. menager – ръководя, управлявам)

2. Сбирток от редки животни, които се показват пред публика, обикновено в цирка.

  1. Безразборни викове и крясъци на група (уплашени) хора.

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional