Свободата днес и тук 14 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

НАДЕЖДА ВСЯКА ЗАБРАВЕТЕ – МОЖЕ И ДА ВИ ОЛЕКНЕ!

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Николай ФлоровКрайно време е всички да разберат: Румен Петков е говорил с Бойко Борисов не защото го боли за народа! Румен Петков, господа българи, не прави нищо друго, освен това, което е правил винаги – да защитава интересите на Русия. Това е всичко, което им е останало – парите! Дори и смрадливата им партия играе само второстепенна и третостепенна роля, но не и защитата на интересите на Русия. Тя е живота им, в нея са парите, RUSSIA UBER ALES!

Те знаят много добре, че никой не може да им излезе насреща. Наивниците от протеста за тях са само това – наивници. Разцеплението на партията е нищо друго, освен грубо напомняне на космсомолската маса парламентарни овчари да задейства проекта Белене и  да не се прави на ударена. Разцеплението ще свърши веднага щом проекта Белене бъде приет, дори и ако трябва да им се натика в гърлото.

Старата гвардия партийни десари никога няма да позволи да се лиши от руски пари – много пари!

Те шетат напред-назад до Русия без никой да ги спре, без никой да ги попита и да им иска отчет. Държавата няма механизъм да държи под око техния шпионаж в полза на Русия, защото още  не знае да се защитава. Тя дори не знае, че трябва да се защитава!

Някой от така наречената опозиция трябва да разбере, че те, тоест комунистите и задкулисната Държавна Сигурност, няма да простят на никого, който им се изпречи. Досега са го показали стотици пъти пред всички, и то без да им мигне окото.

Наивникът, който гледа на тях като на хора, ще плати, както е плащал досега, висока цена за наивността си. С такива хищници търпението е излишен и безсмислен лукс, а насилието за цялата им история е било най-предпочитаното им средство. И най-убедителното.

Огледайте се назад, поне за последните две години, ако не сте убедени.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional