Свободата днес и тук 19 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ПОЗИЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕ 22 СЕПТЕМВРИ

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
22 септември

 В последните дни се налага усещането, че задкулисните кукловоди полагат усилия за продължаване живота на контролираната от тях власт на малцинството, чрез ново ляво политическо инженерство и отлагане на края на загубилото доверие правителство на ДС - БСП/ДПС/Атака.

Паралелно с това, не без  волната или неволната помощ на представители на парламентарната и извън парламентарната опозиция, дърпащите конците от петата колона на Кремъл,  успешно успяват да неутрализират силата на искрения,морален  граждански протест продължаващ повече от седем месеца.

Продължава да се пренебрегва волята на огромното мнозинство български граждани, искащи оставката на правителството и незабавни предсрочни избори, за да бъде сложен край на цинизма, демагогията и безочието на управляващата тройна коалиция 

Движение 22 септември вече декларира, че подава ръка на всички партии, които осъзнават опасните размери на руската експанзия у нас и разбират опасността от радикалния ислям, и предложи формулата за сформиране на конституционно мнозинство на патриотичните, национално отговорни политически сили.

Видно е, че България, макар да е член на ЕС и НАТО, продължава да бъде под пълната енергийна зависимост от Русия, и ако не извоюваме своята независимост в България ще продължават да властват кремълската олигархия и нашенски й слуги. Ще продължи и източването на българския финансов ресурс чрез корупционни проекти като АЕЦ "Белене".

Използвайки монополното си положение, Кремъл вече на няколко пъти се намесва грубо във вътрешните работи на нашата родина като сваля от власт законно избрани правителства и поставя марионетни кабинети като настоящия.

За съжаление, през годините дори демократични правителства се поддадоха на руския натиск. Голяма част от българската индустрия се владее от близки до Кремъл монополни групировки., което поставя под въпрос жизнеността на българската икономика и независимата политика на Република България.

Нека всички, които осъзнават това, декларират своята независимост и нетърпимост към свързаните с ДС и нейните метастази, към настоящото олигархично управление на държавата, към опитите за предизвикване на етнически конфликти, към путиновата политика за колонизиране на България! Нека се противопоставят категорично на опитите на руската политика да вбие клин между държавите от Европейския съюз отказвайки да приеме Европейската комисия за общ представител на страните, на чиято територия  се предвижда реализацията на стратегическия проект "Южен поток".

Само с обединените усилия на всички, които се определят като демократи може да се даде ново начало и да се ревизира така нареченият "контролиран преход". Но трябва да има почтеност и воля, вярата и надеждата на хората да не бъде пропиляна за пореден път.

Движение “22 септември” си поставя за цел да работи за изборна победа и за конституционно мнозинство с близки по идеи партии и организации. Победа с обединените усилия на всички, които искрено желаят цялостна промяна, а не поредната подмяна, която да провали живота на поредното поколение българи!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional