Свободата днес и тук 22 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Какво ще правите в Сочи, г-н Президент?

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгений Михайлов

 КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ В СОЧИ ,Г-Н ПРЕЗИДЕНТ?
Не намирам нито една причина президента Росен Плевнелиев да присъства на закриването на Олимпийските игри в Путинова Русия. Особено днес! Особено сега! Особено след окървавяването на Украйнската революция! 
Нямаме медалисти, нямаме шампиони, а най-добрата ни състезателка Саня Жекова от дни си е в София. С кого ще се срещате там, г-н Плевнелиев? 
По добре се срещнете с хората на софийския площад "Независимост", които се прекланят пред гордите и доблестни киевчани от площад "Независимост"!
Какво ще правите в Сочи, г-н Президент?


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional