Свободата днес и тук 25 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Осъдените на смърт го наричаха "Кремълският Чикатило"

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Ангел Ангелов

Възможно ли е да надигнеш такава кървава вълна, която да залее стените на Кремъл и директно да те стовари върху трона му, а после да коленичиш пред петгодишно детенце, да му повдигнеш блузката и нежно да го целунеш по коремчето?

Възможно е, да.

Само трябва да се казваш Владимир Путин.

Да се кръстиш, когато трябва, да вкаменяваш лицето си като ленинския мавзолей, да пускаш “шуточки” отвреме-навреме и да си заровил съвестта си в някоя братска могила, още когато при първото си пробуждане тя ти е докарала дискомфорт.

А как ли трябва ти да се наричаш, за да гледаш всичко това отстрани със светнали от възторг очета?

Мислим си, че ставаме свидетели на възхода на Путинова Русия ли? Донякъде - може би. Раненото чудовище сега се изправя и неговият рев се чува чак на другия край на света.

Руската мечка е излязла от своето леговище и ръмжи кръвожадно към всички, които се осмеляват да не треперят пред нея в маркираните от нечистотиите й територии. От столетия тя е свикнала да погазва свободата и да я поглъща в търбуха си, за да уголемява и да прави още по-заплашително собственото си туловище. Тежко и горко ти, ако си някъде в Украйна, Грузия, Беларус, България... и не си от нейните мечета-русофили.

Във времето след разпада на СССР чеченците бяха първите жертви, с чиято кръв Империята се захрани и започна да отвръща на удара. И сега, когато военните успехи на Путин превръщат неговите васали в мравуняка около и под ботуша му, не е ли редно да си спомним какъв безскрупулен получовек-полубог се издигна в началото на новото хилядолетие начело на Русия?

В официалната биография на това ново кремълско светило няма да намерим нищо за грузинското му детство. Ще сложа линка за това най-отдолу (материалът е на руски), а тук само ще нахвърля бегло: малкият Вова, оказва се, е роден от друга майка, която е била прелъстена от някакъв негодяй, който си е имал вече собствено семейство. Затова и майката на Путин го изоставя и отнася детето при родителите си, които пък го дали на един свой бездетен роднина. Така - някъде около десетгодишен, Путин за пръв път пристига в Ленинград, където е осиновен и откъдето реално започва официалната му биография.

Разбира се, само можем да се натъжаваме, четейки за тия неща. Понеже диктаторът обикновено не се излюпва от яйце, което е мътено с грижа и любов, а него или са го подритвали като малък, или изобщо не са го забелязвали, или направо са го пребивали по навик. Примерно, такъв е бил случаят със Сталин, чийто баща така редовно го е посинявал, че малкият Йосиф сигурно затова е искал да се пребоядиса във възможно най-болшевишко червено. Пък Хитлер, за когото се знае, че е рожба на кръвосмешение и син на един разпътен женкар, сам прелъстява племенницата си и я довежда до самоубийство... малко преди да погуби Германия.

Затова лично аз съм склонен да вярвам на хора като Литвиненко и Трофимов, работили на доста високи нива във ФСС (наследницата на КГБ), които заявиха преди време, че Путин има педофилски наклонности. Още повече, че бившият генерал от КГБ Олег Калугин също го потвърди, а след Литвиненко и Трофимов, главният редактор на вестник “Строго секретно” Артьом Боровик също заплати с живота си за намерението си да публикува събраният от него разобличителен материал за перверзиите на Путин в Разузнавателния институт. Така че ще сложа и този линк към статията “Кремълският Чикатило”, макар обвиненият в нея да звучат доста жълто и скандално.

Конечно, в этой болотной грязи так получается. Нима сме забравили, че възходът на Путин към президентството на Русия започна именно от спретнатия от него компромат на руския главен прокурор, в който той бе заснет да се въргаля с две проститутки и беше притиснат да си подаде оставката и да не закача повече фамилията на Елцин? Е, Елцин си върна за услугата и малко по-късно подложи стола си на тоя, който му я направи (макар че преди смъртта си отчете това като една от най-големите грешки в своето президентстване).

Със самочувствие е действал тогава Путин - вече не е бил кой да е. Като отговарящ за външните връзки на Петербург по времето на Собчак специалистите сочат, че вдън-земя са потънали над 90 милиона долара. И това е било, изглежда, само за загрявка. Понеже сега го водят вторият най-богат човек в света. А е възможно и да е първият, понеже неговите богатства и залежи не са видими с просто човешко око.

Ето какво значи да превърнеш публичната власт в частна златна мина и да вдъхновиш милиони роби да копаят за теб в нея и даже да ти ръкопляскат.

Все пак, Путин е “нашият” военен герой! Кой обръщаше внимание на Анна Политковская, когато разкриваше пред света как руските служби за сигурност взривяват сгради в Русия, тровят руски заложници и убиват руски войници? И за какво?! За да може Империята да се изправи по военному. Да се строи и да застане зад Тоя, който й издаваше заповедите за това. Какъв чекист само! С хладен ум за врага и с горещо... прегорещо сърце за властта.

След разпада на СССР имперската руска гордост беше просната по очи и смъртно ранена, така както това се бе случило на германците след разгрома им в Първата световна война. И така както тогава клокотът на унижението в народните глъбини изригна и заля земята с кафявата чума на опустошението, така и сега империята-стръвница опути фюрероидчето Владимир Путин. Анексираните територии могат да носят различни наименования като “Австрия” или “Крим”, обаче те се изписват с един почерк - този на Диктатора.

О, няма равни на нему приживе, когато пирува на една маса със Смъртта, когато се опива до самозабрава с Цинизма и накрая си ляга сладко-сладко с Перверзията.

А после представя това за Живот в Слава.

Ала приживе... приживе се случва това...

 

 

* Операция “Наследник” - http://www.anticompromat.org/putinav/felsht.html

 

* Кремлевский Чикатило -

http://folksland.net/m/articles/view/Putin-pedofil


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional