Свободата днес и тук 02 Април 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ПОБЕДА БЪЛГАРИЯ!

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Позиция на Движение "22 септември"

Движение "22 септември" преди два месеца призова за единна листа на ЕНП и убедителна победа над тройната прокремълска коалиция на БСП, ДПС и Атака. Не бяхме чути от мнозина... 
Явно много хора са забравили позициите си преди 12 май 2013 и последствията от тях...и продължават със същото политическо поведение обслужващо БСП и ДПС. 
Много хора забравиха за манипулациите и фалшификациите в деня за размисъл, и за това, че авторите им претендират днес да участват в Европарламента и в управлението на България.
Движение "22 септември" проявява отговорност, не желае да стимулира разцеплението на десните гласове и затова отложи своето учредяване като партия за след европейските избори. "22 септември" не предяви претенции за включване в единната листа на ЕНП, не регистрира своя листа, нито се включи в коалиция с други партии въпреки многократните покани към нас. 
Днес, след призива на Жан-Клод Юнкер,кандидат на ЕНП за председател на Европейската комисия, България да покаже достойнство и ясна воля за принадлежността си към европейското семейство е още по-важно да се противопоставим на демагогията на управляващите, и желанието им да ни присъединят към евразийския проект на Путин.
Единствената партийна листа с възможност за победа над коалицията на руската пета колона е тази на ГЕРБ. 
Нека направим тази победа още по-убедителна!
Движение " 22 септември" призовава своите симпатизанти да се включат активно в кампанията и заедно да не позволим комунистическата партия и клонингите й да определят бъдещето на Отечеството ни!
Длъжни сме да покажем, че ние, мнозинството от българският народ, желаем да живеем в свободна Европа, а не да бъдем енергиен и политически васал на Кремъл. 
Нека докажем това с гласа си на 25 май. 
Нека поставим началото на бъдещото конституционно мнозинство, което да отстоява националната ни независимост и постави ново начало на мястото на измамния посткомунистически преход! 
Победа България!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional