Свободата днес и тук 22 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Подбрани опорни точки

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Даниел Смилов, http://www.dnevnik.bg/

 

  •  
 
 

Българската Темида - първа по добро зрение в Европа!

"Южен поток" е морски, дори когато върви по сушата.

Европейското право започва на два-три километра в нашата суша. Това е така, защото не можем да направим компресорна станция в морето.

Украинците са фашисти, които горят хора, а руснаците са предимно Достоевски и Толстой, и само освобождават.

Западът е виновен за кризата в Украйна, защото не чете достатъчно Достоевски, а непрекъснато подмамва украинците с по-добрия си живот.

Руският газ е скъп, но е сладък и мирише хубаво. За разлика от обикновения газ, който сами си произвеждаме.

По-добре е да диверсифицираме възможностите на Русия да подава газа по две тръби, защото така тя ще може да поддържа добра цена и спрямо България, и спрямо Украйна.

Против сме по отношение на общ газов Европейски съюз, защото в преки преговори с Русия договаряме по-висока цена на газа отколкото повечето от останалите държави членки.

Таско Ерменков, Явор Куюмджиев, Николай Малинов и Страхил Стоилов са патриоти, защото много обичат Русия. И разбират от енергетика.

Голям русофил е човек, който получава медал от Путин. Още по-голям русофил е този, който сам си купува медала и сам си го дава.

Който не е русофил е русофоб.

ЕРП-тата дължат на държавна компания сумата X, a компанията им дължи сумата X+Y. ЕРП-тата трябва първо да се издължат на държавата, а после да си търсят правата пред зоркия поглед на Темида. А тя вижда, но не бърза, и все ще изчака до мандат на друго правителство, за да плаща то лихви и неустойки.

За ситуацията е виновен президентът Плевнелиев, защото си говори с ЕРП-та и то във Виена.

Орешарски е министър-председател.

Станишев е лидер на социалистите в Европа.

България е освободена от страха, защото не знае вече от какво по-напред да се страхува.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional