Свободата днес и тук 08 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

​11 май – една година след измамата "Костинброд"

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгений Михайлов

Тези, които с фалшификации узурпираха властта през 2013, сега искат да ни представляват и в европарламента!

Евгений Михайлов

Авторите и героите на костинбродската афера, след като с измама узурпираха властта през 2013, сега искат да ни представляват и в европарламента!
Една година по-късно те са още по-нагли и агресивни, но поне вече не крият ролята си на путинова пета колона в България.
Но дали фантазията ни през май 2013 допускаше,ЧЕ:
-"Националистическата'' Атака ще открие предизборната си кампания за евровота в Москва и то след осъденото от Европа анексирането на Крим от Кремъл?
-Бареков ще води евролиста, ще пръска ''свои'' корпоративни милиони, ще се самопровъзгласява за премиер на Народа република България и 

ще ''кълне'' Доган, Пеевски и КТБ?

-Мая Манолова като зам. председател на НС ще провежда избори по свой, авторски изборен кодекс, така лелеян от някои от протестиращите и ще продължава да ни плаши с Бойко Борисов и Искра Фидосова?
-Местан и Доган ще изпратят в Европа ''успелият млад човек'' Пеевски, протестите срещу чието назначаване накараха и студентите да се събудят?
-Съпартийците на председателя на ПЕС, Станишев, ще агитират за излизане на България от Евросъюза и НАТО?
-Българското Народно събрание ще приема по нареждане от Москва закони, мамещи Европа и нас самите?
-Милионерите соцсоциолози ще ни подготвят за нова изборна измама?
-Много от невярващите, че всичко това ще се случва, ще продължават с действия и бездействие да спомагат за удължаване на живота на престъпната прокремълска тройна коалиция?
Днес е 11 май 2014...
Дали и ние ще продължим със съмненията си, а и с бездействието си на 25 май 2014 ще помогнем да се повтори май 2013? Или ще имаме силите и мъдростта да покажем, че сме горди българи и европейци!
Все пак сега денят за размисъл е 24 май-Ден на българската, а не на руската писменост, наука и култура! Нали?


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional