Свободата днес и тук 22 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Бунтарката Марта: Паметникът на Съветската армия има стойност само за руското посолство

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.faktor.bg

 
 
 
 

Марта Георгиева и Страхил Ангелов

Драскате по паметници за да ви дават по телевизиите, твърди червен кандидат за парламента

Надписът „Окупация” върху паметника на Съветската армия бе част от сериозна политическа кампания, с която искаме да обърнем вниманието на обществото от заплахата от Русия. Това обяви по bТВ Марта Георгиева, кандидат депутат от РБ. Тя бе арестувана от МВР докато е писала по монумента.

Водя дългогодишна битка срещу тези монументи, които не са никакви паметници. Паметника пред „Позитано” на партизаните е също такъв, той е незаконен. Участвах в акцията и на неговото изрисуване. Арестуват се невинни хора. Никога не бих осквернила паметник, но достойнството на БСП не ми е приоритет. Този паметник на Съветската армия няма никаква стойност, той е важен само за руското посолство, а МВР работи за чужди интереси, посочи младата бунтарка.

Неин опонент в студиото бе бившият червен депутат Страхил Ангелов, станал преди няколко месеца известен с посещението си в Сиря и легитимирането на режима на Башар Асад.

Драскате по паметниците за да ви показват по телевизията. Рискувате междудържавни отношения. Аз никога не съм ходил да драскам по паметника на жертвите на комунизма, който е пред НДК. Да кажат какво ще построят, а не да рушат. И в центъра на Виена има паметник на Съветската армия. Като съборите този паметник какво ще постигнете, само да ви дават по телевизията, гневи се социалистът.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional