Свободата днес и тук 22 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

РИА Новости: Българите са пиявици и готованци, "Газпром" няма да им строи за своя сметка газопровод

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.faktor.bg

 

 
 
 
 
 
 

        България изгуби шанса си за енергийна независимост от крадливо настроения Киев, коментира агенцията

"България не може да се успокои. Газовият проект с нейно участие "Южен поток" потъна в забрава, а тя продължава - "Южен поток", та "Южен поток"… Можем да разберем момчетата в София. Изгубиха добри пари, перспективи и добросъседските си отношения с Москва. Изгубиха и шанса си за енергийна независимост от крадливо настроения Киев", пише днес в редакционен коментира РИА Новости.

"Да, имаше и други времена – помагахме, делихме, търпяхме. Но сега се стопи и последната надежда. Така че изглежда сериозните изявления на българите могат да бъдат приемани единствено като блъф. 

Още повече, че в последните изявления на българските власти за желанието им все пак да изградят "Южен поток" отново присъства ключовата фраза "при пълно съответствие с европейското законодателство". Тоест в съответствие с прословутия Трети енергиен пакет. Но именно той се превърна в препъни-камъка в спора за статута на газопровода. 

Да не би в София да са пропуснали нещо? Не са знаели? Не е ли ясно, че "Газпром" няма да строи за своя сметка газопровод за "пиявици и готованци", се казва в коментара на руската агенция.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional