Свободата днес и тук 22 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Кобзон: Симпатизирам първо на "Атака", а след това на БСП

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://clubz.bg

 

Певецът съжалява, че не може да дойде да се види с Волен Сидеров

Волен Сидеров и Йосиф Кобзон пеят заедно на митинг на "Атака". Снимка БГНЕС

Клуб Z

"Симпатизирам най-много на партия "Атака", а след това на БСП. Симпатизирам на партиите, които искат мир с Русия и мирно съвместно съществуване."

Това заяви днес за Би Ти Ви роденият в Украйна певец Йосиф Кобзон. Миналата седмица той бе включен в черния списък на ЕС.

"Жалко, че няма да мога да дойда пак в моята любима страна България. Съжалявам, че няма да се видя с Волен Сидеров и с други другари, които познавам", допълни Кобзон.

Той обаче допълни, че е спокоен поради факта, че наскоро негов приятел му донесъл от страната ни лютеница и сирене.

Клуб Z бе първата българска медия, която разговаря с Кобзон след включването му в черния списък на ЕС. Това стана още на 18 февруари. Във взетото тогава интервю певецът заяви, макар и след припомняне, че най-близкият му политик в България е лидерът на "Атака". Кобзон обаче не спомена името на Волен Сидеров. През Клуб Z той дори изпя един куплет от песента "Хей, поле широко"

Кобзон коментира дори отказа на България от "Южен поток".

"Съжалявам, че България сама си нанесе икономическа верда, че сама се отказа от икономическия разцвет с отказа си. Но за това е виновен не българският народ, а ръководството на страната, което сляпо слуша САЩ и Барак Обама", каза изпълнителят на песента от филма "17 мига от пролетта".

Изпълнителят, наричан още "руският Франк Синатра", заяви, че низвергването му от ЕС е глупава постъпка и нарушава правото му на свободно придвижване. Според него след като не може да почива в Европа, той спокойно може да отиде по руските прекрасни черноморски курорти като Сочи. И изтъкна, че имало руснаци, които предпочитали почивките на север.

"Ние не искаме да воюваме. Не ни трябват чужди територии, имаме си достатъчно свои", завърши певецът.

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional