Свободата днес и тук 16 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Само във Фрог: Потвърдено, ФБР разследва Сертов за кораби с дрога

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://frognews.bg/

 

 
Петко Сертов

Потвърдиха се на 100% информациите на Фрог за Петко Сертов, мистеризното му изчезване в Гърция, корабите и разследването му от ФБР. Нашите източници от службите ни довериха и нещо повече. С тези пет кораба се е пренасяла дрога, която се е качвала от Карачи за Колумбия, където е била преразпределяна.


Така разследването на федералните агенти за Сертов и компания  продължава не само за незаконното строителство в Китай на товарните караби с американски инвестиции, но и заради пренасянето на незаконен наркотичен товар с тях. В големия град в Южен Пакистан и колубийски пристанища  са се сменяли документите на корабите и те са могли да пътуват в световния океан.

Източниците ни информират още, че освен Ценка Василева и Петко Сертов в сделката за „китайско-американските кораби” е участвал и  бургаският бизнесмен Генко Карабаджаков. Според тях  разследването се бави , поради прокурорски чадър. Знае се, че сестрата на Карабаджаков Боряна Димитрова и в момента е Окръжен съдия на Бургас.

В момента животът на Петко Сертов е в опасност и той добре знае това. В час са и службите и политици от високите етажи, както и американското посолство в България. Страховете на Сертов идват от неизплатени комисионни към известни българи, към които не се е издължил.

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional