Свободата днес и тук 22 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Новият шеф на българите в чужбина: Спасибо вам большое, братушки!

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.clubz.bg

 

Борис Вангелов рамо до рамо със Сергей Станишев на събора на русофилите преди 3 години

Снимка YouTube

Клуб Z

Новоназначеният председател на Държавната агенция за българите в чужбина Борис Вангелов има интересна политическа дейност преди да стигне до този пост. Той е председател на фондация "ВМРО", активист на Клуба на притежателите на народни носии във Велико Търново, певец-любител на македонски песни и... участник в Националния събор на русофилите, които се провежда всяка година на язовир Копринка до Казанлък. 

Наш читател ни изпрати запис от 9-ия събор на 8 септември 2012 г. Там Вангелов е на трибуната заедно с тогавашния председател на БСП Сергей Станишев и певеца Бисер Киров. Вангелов изчита официално приветствие от името на ВМРО. В един момент минава на руски език:

"Спосибо вам большое, братушки. Спасибо за то что вьй нам освободили из турецкого иго."

По-късно Вангелов минава в наши дни:

"Обръщайки се към нашето съвремие, бихме желали много по-голямо културно, икономическо и военно сътрудничество с Русия."

Накрая Борис Вангелов поздравява всички от името на ВМРО:

"Да живее България! Да живее българо-руската дружба!"


 
 

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional