Свободата днес и тук 27 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Срам! Нито едно цвете на паметника на българските войни от Втората световна война

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Емил Джасим, http://frognews.bg

 

 
Снимката е направена на 9-ти май
Снимка: Емил Георгиев

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вероятно си спомняте, че наистина се засрамих, когато Emil L. Georgiev, сподели, че няма нито едно цвете на паметната плоча (защото паметник няма) на българските воини, които "останаха завинаги войници" по време на Втората световна война.Днес с моите ученици заварихме паметната плоча все така без цвете, но поправихме тази грешка. Имахме пореден истински ‪#‎ЧасПоРодолюбие‬.

Но не по задължение, нито по идея на ‪#‎ПсевдопатриотичнияФронт‬, нито така, както маргиналните варненски wannabe-политичета тръбят, че трябва.

А човешки, български, с естествената нужда да помълчим в памет на нашите герои и да почетем паметта им с цвете. Учениците сами дадоха по левче, за да почетат българските воини - без организация, без принуда, без излишни гръмки фрази поговорихме за българското участие в тази война.

На 9-ти май ‪#‎псевдопатриотите‬ за пореден път показаха, че за тях Русия е по-важна от България, след като отбелязаха края на Втората световна война пред съветския, а не пред българския паметник.

Дано оттук насетне не забравяме, че нашите, българските герои са по-важни от окупаторите.

Споделяйте, за да се знае, че...
‪#‎Помним‬
 

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional