Свободата днес и тук 15 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Вещиците на комунистическите режими са реални, трябваше да бъдат изгорени

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Д-р Любомир Канов, http://www.faktor.bg

 

 
 
 
 

д-р Любомир Канов

 

​Социализмът никога не е имал и не може да има човешко лице, тази истина трябва да бъде част от гражданското българско образование


Додея ми вече четвърт век, колчем стане дума за разобличаване на комунистическите престъпления и на Изток, и на Запад "прогресивните" сили да започват, като под команда, в един глас с опорните точки за "лов на вещици" и "пещерен антикомунизъм". Самите най-чудовищни автори на престъпления, самите орки, върколаци, вещугери, сатрапи, инквизитори, мъчители и мутанти от пещерите, най-страшните античовешки изчадия на ада, които служеха на геноцидните проекти на сталинизма и техните наследници, сега внезапно се възправят, облечени в безукорни морални одежди и в позицията на несправедливо преследвани и унижени, в защитници на права и демократични ценности. Така и сега. В момента, в който Украйна реши да отвори подземието на КГБ архивите, откъдето все още се носи зловонието на масовите комунистически убийства и престъпления,за да ги освети пред целия свят, отново се започва рев и плач. За съжаление обаче, в този рев на все още многобройната глутница на директни участници в престъпленията срещу човечеството отсам споминалата се Желязна Завеса, се долавят и пригласящите тенорни и сонорни гласове от другата страна: на западните социалистчета и прогресисчета, възпитани в духа на Че, Кастро, Мао, Ленин и Маркс, Червените Бригади и пр., където в един и същ удобен европейски шезлонг ще намерим полегнали заедно и Ципрас, и Станишев, и плешивия скудоумен Шулц, а отвъд Океана ще видим немалко обамоиди, чавесари, даже и русеффоиди. 

Тежка е тази слепота и е даже необяснима 

на фона на изумителната настойчивост, яснота и непрекъсната световна седемдесетгодишна кампания по осветяване на другите ужасни престъпления на социализмите от италиански тип на Мусолини (фашизма) и от германски тип (националсоциализма). 

Вещиците на комунистическите режими са реални, а не мними, архивите показват за какво става дума, а термините за вещиците бяха употребени през петдесетте години на миналият век, когато инфилтрацията на комунисти в целия държавен апарат на САЩ, в Холивуд и пр. беше на път да бъде разобличен. Но вместо това, бяха демонизирани онези, които се опитаха да го направят. С терминчета от точно този тип: пещерен, лов на вещици и пр. Преборване с помощта на терминологична война за това кой първи ще демонизира другия и чрез всяване на страх да не се окажеш политически некоректен и съответно декласиран като фашист или заклеймен с новото пропагадно изобретение "използващ език на омразата". 

Аз нямам обаче проблем да кажа, че срещу себе си имахме и все още имаме чудовища и вещици, а сега и техните наследници, които трябваше да бъдат изгорени, но не бяха. А също и че ги мразя искрено. 

Изгориха обаче нас и нашите народи.

Впрочем на път сега е гръцката трагедия, зачената в същите глави и от същите социалистически безумци, които по един или друг начин винаги довеждат своите народи до катастрофа. Особено, когато народите и самите те са полуобразовани или неграмотни. А това, разбира се, включва не само общообразователна малокултурност, но най-вече липса на гражданска отговорност и понятие за общ интерес и на историята им, като общество без идеологическата пропаганда. Сегашните гърци не трябва да бъдат възбуждани с аналогиите за спартанците на Леонидас, а да им бъде припомняно за Херострат.

Но все пак, в началото на всичко, в световен план, трябва да застане казването на цялата истина за комунизма с всичките социалистически деривативи и за техните престъпления. Социализма никога не е имал и не може да има човешко лице и това най-накрая е нужно да се проумее. И тази истина трябва да бъде част от гражданското българско образование на децата от ранна възраст. Това следва да има толкова задължителен характер, колкото и знанието за 12 годишните престъпления на Национал-Социалистическата Работническа Партия на Хитлер от 1933 до 1945.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional