Свободата днес и тук 27 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Граждани стягат подкрепление за Босия, включват се в "доматения" протест

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.faktor.bg

 

 

 
 
 

Босия в акция

 

Недоволните готвят развалени домати за народните представители

Николай Колев – Босия, който след старта на есенната парламентарна сесия атакува депутатите с развалени домати, утре ще има подкрепление. Групата за обществен натиск – Димитрин Вичев, Кирил Чуканов, Георги Мишев и Манол Глишев, обявиха и разпространиха във Фейсбук подкрепа за протеста на Босия.

„В сряда, 9 септември, от 08:30 ч. сутринта отиваме да придружим и активно да съдействаме на г-н Николай Колев-Босия в неговото вече станало традиционно хвърляне на домати по народните представители. Каним всеки, който поиска да мята домати, гнили круши и яйца специално по депутатите, да се присъедини към нас“, обявиха в социалната мрежа недоволните от работата на Народното събрание граждани.

Те конкретизират и мотивите си за присъединяване към импровизираната Томатина на Босия: Той е прав в крайно грозната си оценка за работата на народните представители; конкретно промените в Закона за НСО и провалът на съдебната реформа с позорния т. нар. "исторически компромис" (който също се провали) са особено нетърпими за всеки свободен човек; най-сетне, чисто човешката ни солидарност с последователните действия и несломимия дух на г-н Колев, когото неправомерните препъвания на т. нар. "полиция", т. нар. "прокуратура" и т. нар. "съд" на територията на т. нар. "държава" очевидно не могат да сплашат. Радваме се, че има такъв човек, жал ни е, че досега е бил сам и смятаме, че е редно повече да не бъде така. Всеки свестен човек, попаднал в ареста, трябва да има добра компания за срока на престоя си там“, отбелязват самоиронично гневните граждани.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional