Свободата днес и тук 27 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Атака използва изборите, за да пропагандира Путин и Русия, ЦИК мълчи

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.faktor.bg

 

 
 
 

Скандалният плакат

 

      Хасковлия разлепи скандален плакат – няма санкции

Атакисти превърнаха кметските избори в пропагандна арена за Русия и режима на Путин. Хората на Волен Сидеров, които заблуждаваха години наред, че са българи патриоти вече съвсем не крият путинофиската си същност. Кандидатът за кмет на Хасково, от партия Атака - Желю Добромиров Желев е разлепил скандални плакати с голяма снимка на Путин и руското знаме и така агитира съгражданите си да го изберат за градоначалник. Мераклията за поста внушава, че само с Путин и Русия можем да защитим националните си интереси и сигурност.

Снимка на скандалния плакат обикаля Фейсбук и фокусира гнева на много българи. Необяснимо е обаче, че Централната избирателна комисия мълчи съзаклятнически и не предприема никакви санкции, че с чужди национални символи и лидери се манипулират избирателите. Вечее стана факт, че и кандидат на БСП от Благоевград е предпочел да се рекламира с руското знаме, но ЦИК отново отказва позиция. 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional