Свободата днес и тук 24 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Почина Пламен Цветков, най-мразеният от Петата колона на Путин съвременен български историк

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, http://ivo.bg

 

Почина докторът на историческите науки професор Пламен Цветков, най-мразеният от Петата колона на Путин съвременен български историк, преподавател в Нов български университет, автор на десетки монографии и научни студии, на публикуваната в САЩ история „Европа през ХХ век” .

Последната му книга „Светът на мегамитовете” ( 2008 г.) би трябвало да е учебник по родолюбие срещу лъжите на русофилщината.

Неговите исторически справки и студии срещу манипулативното проруско тълкуване на българската история по фатално важни въпроси, като призраците на отровното руско завещание от Сан Стефано и сатанизирането на Берлинския конгрес, послужиха за компас и на поредицата от три книги „Течна дружба”, чийто автор, пишещият тези редове, с прискърбие благодари за щедростта му.

Пламен Цветков не искаше нищо в замяна. Желаеше само истината да възтържествува. Да си обещаем усилието мечтата му да се сбъдне.

Поклон пред паметта на поредния огорчен приживе български патриот!

Поклон заради усилието му да бъде различен от печелившата конюнктура!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional