Свободата днес и тук 21 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

​Аve Путин, мъртвата българска десница те поздравява!

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Сотиров, http://www.faktor.bg

 

 
 
 
 
 

Пасмина от безродници искат да осквернят всичко българско в името на московските си господари


След като в неделния брой на британския в. "Индипендънт", Президентът Плевнелиев каза, че "Русия тренира на Балканите започването на "хибридна война", целяща дестабилизиране на цяла Европа и след като той настоя ЕС и НАТО да направят повече, за да контрират растящата заплаха от руска агресия" срещу него започна една изключително мръсната кагебистка кампания. От дупките си изпълзяха всички стари комунистически ченгета, рублофилии вся остальная сволочь, които в „националните“ медии засипаха Президента с най-гнусните и обидни квалификации. Разбира се, не е новост готовността на тази пасмина от безродници да осквернят всичко българско в името на московскитеси господари. Не пощадиха и институцията Президент на Република България. Най-абсурдното, обаче, е че атаката срещу Президента излъчен от ГЕРБ и подкрепян от РБ е 

водена от коалиционният им партньор

и стожер на „дясното“ и „проевропейско“ правителство АБВ. Тези дни, героя от фонтана и партиен заместник на агента Гоце - Румен Петков, цитиран от агенция "Фокус заяви: "Президентът Росен Плевнелиев е абсолютно неадекватен и трябва да си подаде оставката. Този човек е много вреден за България."

Вместо от ГЕРБ и РБ да подкрепят Президента, не само като институция, не просто като човек излъчен от техните среди, а най-вече заради това което казва, те се изпокриха като мишки. Чаках да чуя поне един политик от техните среди, един депутат един министър да каже нещо.

Къде са храбрите реформатори,

които години наред оглушаваха ефира с яростни заклинания срещу агент Гоце и сие от Петата колона на Москва? Не, мъртвешка тишина. Дори Премиера се разграничи – той не бил „ястреб“, а да не е голубчик Путина. Явно нашите „десни“, пак гледат да се „снишат“ и наядат, докато „големите началници“ се разберат и затова са се превърнали в руски хибрид за да отърват хибридната атака. Един наш виден спортист беше казал „Рана̀та прави борбата“. Днес, май рана̀та уби свободата, уби и неродената българска „десница“.Аve Путин, мъртвата българска десница те поздравява!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional