Свободата днес и тук 15 Юли 2020  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Дайте талибана на Яне, че не му достига един човек

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Бедров

И това ще преживеем: Новият /още дълго сигурно ще му викаме така/ терминал на летище София, макар и с недружелюбното име “Враждебна”, украсен като счетоводителка на завод на 8-ми март, претрупан с ококорени европейци, които размахват български и кубински флагчета и настървено се бутат, за да видят Госта от Острова на свободата. Фидел Кастро очевидно не е в състояние да ни гостува, затова ще посрещнем 1 /един/ талибан от Гуантанамо.

Само един! Е, за кого по-напред?!

Тази история с талибана е на път да се превърне в поредната нетема, наред с новините на турски, с промяната на датата на Коледа и с полупълния член.

Добре е, че никой не е се опитва да скрие подготовката по посрещането. Информация за това вече е публикувана и на официалния сайт на правителството. Това е качествено нова ситуация.

Не е добре, че отново правителството ни поставя във втора категория - ние хем така, ама хем иначе… Хем ще участваме в операцията, хем ще вземем само един. Хем ще плащаме срещу климатичните промени, хем ще плащаме само по 20 хиляди евро и то не всяка година. /разходите на делегацията, която договори тези 20 хиляди евро, вероятно са били повече/

1 /един/ талибан не е заплаха за националната сигурност, но 3 /трима/ талибани вече са заплаха за националната сигурност. Звучи  толкова логично и последователно, колкото логична и последователна беше позицията по акциза върху алкохола.

Сега нищо чудно БСП отново да се обявят за изтегляне от Ирак и Афганистан. Бяха За изтегляне до 2005г., после 4 години бяха Против, нищо чудно сега отново да развеят знамето на пицифизма.

Не очаквам изненади единствено от Яне Янев. Ако си спомняте, той заплаши със страшни последици. Не е излишно да се проследи и следната нишка: Яне Янев поръчва на Мосад да му доставят един депутат, защото точно един не му достига. Мосад се обръщат към батковците от ЦРУ. Батковците правят една бърза инвентаризация и изпращат факс: Даваме трима. Но пък Бойко Борисов е притеснен да не засили прекалено много групата на Яне и отсича: От мен да мине, но само един!

снимка: warinformation.com

Блогът на Иван Бедров - http://ivanbedrov.com/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional