Свободата днес и тук 22 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Бойко Борисов: Няма да се дам на комунистите

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   

 

За тази партия е нормално да дадеш хора да ги ядат прасетата в Скравена или по другите лагери

Премиерът Бойко Борисов изрази възмущение, че комунистическата партия прави 45-и, 46-и конгрес, отчита възход и признава цялата си история, включително – репресиите към хора в концентрационните лагери. Той присъства на конгреса на репресираните от комунистическия режим. Сред гостите беше и Петър Стоянов.

"Не правя сметка да се дам на комунистите. Пропагандата им е такава, че се забравят нещата. Миналата година ме осъдиха комунистите да платя глоба за това, че ги обиждам и репресирам. Наглостта им е безкрайна. 22 години след промените, независимо, че са върнали държавата не 45 години, но и встрани, комунистите продължават да се държат така, все едно нищо не се е случило, а сме им длъжни", коментира Борисов.

Според него нищо не се е променило, след като в Берлин, Лондон, Рим и Токио все още посланици са хора от бившата Държавна сигурност. "Да дадеш хора да ги ядат прасетата в Скравена или по другите лагери, значи е нормално за тази партия", добави той. Премиерът припомни съдбата на своя дядо, като каза, че в досието му е пишело, че е народен враг и че е починал от червен вятър. "Децата на тези същите доскоро, ако не бяхме ние да ги свалим, управляваха. Трябва да бъдем безпощадни", завърши Борисов.

 

 

От: http://www.blitz.bg


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.




Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.



Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev



 



Story of Stuff



Подкрепете този сайт





Red House Sofia




Valid XHTML 1.0 Transitional