Свободата днес и тук 11 Август 2022  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

SHARE THE WEALTH…

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Николай Флоров

Ето ви и пълното заглавие: SHARE THE WEALTH, OR IT WILL BE TAKEN FROM YOU!  В превод това значи: РАЗДЕЛЯЙ БОГАТСТВОТО ИЛИ ЩЕ ТИ БЪДЕ ОТНЕТО!

Американците имат навика да лепят на задната броня на колата всякакви мъдрости. Между многото лепенки  беше и тая. Ето ви един чисто левичарски, чисто марксистки лозунг. Защо ви го споменавам? Защото в Америка  знаят да делят богатството, затова и Америка е еталон за света. Никой в никоя друга страна не е разработил такава система на разпределение на социалното богатство. Това е основата на нейното чудо, причината да й завиждат и причината да я мразят. Това е което и Европа научи от Америка.

 Но аз ви цитирам тая марксистка мъдрост и по друга причина – дошло е време да сложим юзди на нашите български мерзавци, и то марксистки юзди.  Щом искат класически капитализъм, ще получат точно това: сега е паметника и неговата нова премяна, утре ще са стачки и саботажи, а ако главите им още не увират ще последват атентати, бомби, заплахи, призиви към бунт, гражданско неподчинение и революции.

Те, както всички ние болезнено виждаме, продължават да се мислят за неуязвими. И понеже са се възкачили на чувалите с пари си мислят, че това е най-важното, тоест те да са отгоре. Те изглежда и не си представят каква изненада ги очаква зад кюшето на историята. Знаехме, че лакомията им още от 1944 беше безгранична, но тя продължава и досега – лакомия на класически капиталистически експлоататори от деветнайсти век, такива каквито  ни ги представяха като най-голямото зло, срещу което те са се борели. Тогава минаваха за «авангарда на работническата класа», за единствени носители на правдата, изписваха се за наши водачи по пътя към комунистическия рай, за единствени представители на народа, на работниците и селяните.

Да им го повторим – те още не си представят какви изненади ги чакат зад кюшето на историята! По всички правила на марксистката диалектика те отдавна са посяли семенцето на съпротивата, на анархизма и на омразата: на всяко действие отсега натам ще има и противодействие. Така са ни учили техните собствени преподаватели. Високите стени на техните имения няма да ги отърват, нито дебеловратите битанги, които ги пазят.

Духът отдавна е излязъл от бутилката и рано или късно тоя овчи народ ще пресече и линията на страха. Тогава никакви кукловоди и десарски генералски хунти няма да го спрат.

«Разделяй богатството» означава, че това е единственото им спасение. Пиедесталът, на който са кацнали като марксистки избраници на историята, рано или късно ще се разклати, а долу ги чака класическия марксистки антагонизъм: да живеят в страх, да опитат вкуса на омразата по марксистки – към тях и децата им.

Ако за петдесет години не са разбрали, че  противодействието е неизбежно, значи че са обречени. Наказанията за тяхната наглост няма да закъснеят. Ако не са разбрали, че награбеното трябва да се върне там, откъдето е награбено, те не са разбрали основен закон в икономиката: ако искаш да загубиш парите си, трябва само да ги държиш в чували или в банки.

РАЗДЕЛЯЙ БОГАТСТВОТО, ИЛИ ЩЕ ТИ БЪДЕ ОТНЕТО!

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional