Свободата днес и тук 25 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Фидосова: Юнакът Бойко Борисов отсича с един замах главите на новата тройна коалиция

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Mediapool

Свидетели сме на появата на нова тройна коалиция - Станишев, Доган и Костов, която може да бъде сравнена с триглавата ламя, която тормози отрудените български граждани. И се появява българският юнак, който всички тачат, уважават и обичат, който с един замах отсича трите глави на тази ламя!, казва в интервю пред Агенция "Фокус" зам.-председателката на Парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосва по повод внесения в понеделник вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов.

"Премиерът прие еднолично отговорността да ръководи страната и да носи цялата отговорност за това във всеки сектор на обществено-икономическия живот. Може би това са имали предвид колегите от опозицията, когато в своите мотиви говорят за установен едноличен режим на управление", казва Фидосова.

За нея е странен мотивът на опозицията за провал в системата на сигурността, за която Борисов е направил много.

"Нека да си спомним, ние какво заварихме, когато дойдохме на власт. Заварихме множество поръчкови убийства, отвличания, кадруване и в съдебната система. Тези хора забравиха, че ние поехме този ангажимент и отговорност и две години вече премиерът изпълнява тази програма, която приехме от ГЕРБ, която стана в последствие и програма на правителство", заяви Фидосова.

От: http://www.mediapool.bg


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional