Свободата днес и тук 22 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

БОЕВСКИ – ДЕПУТАТ

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Веселин Кандимиров

Олимпийският шампион Гълъбин Боевски, който бе задържан с девет килограма кокаин в Бразилия, категорично отрича да има нещо общо с това.

„Чантата ми се скъса и отидох да си купя нова. Въобще не съм предполагал, че вътре ще има скрити наркотици. Но ето каква беля стана” – казал той на задържалите го.

„Аз му вярвам” – съобщи жена му пред журналисти.

Склонен съм и аз да му повярвям. И аз, когато купувам чанта, въобще не предполагам, че в нея може да има наркотици. Пък и човекът е щангист. Свикнал е да вдига тежко и не усетил, че чантата тежи с някакви си десетина килограма повече от необходимото.

И, понеже така и така е била вече пълна, не я отворил, за да сложи нещо в нея. А я понесъл направо към къщи. Така пропуснал да види какво има вътре. И ето ти беля.

Каква възхитителна страна е Бразилия, все пак! Не случайно президентката й е от български произход. Купуваш си една нищо и никаква чанта, и вътре – стока за няколко милиона! Такова нещо у нас никога не може да се случи. Хората тук са стиснати.

Ако ида до Бразилия, първата ми работа ще е да си купя чанта.

Тези дни хванаха един депутат от ГЕРБ да изнася чувал с бюлетини от избирателната комисия. Оказа се, че депутатът не знаел какво имало в чувала. Ето ви още една такава несправедливост. Ако все пак на Гълъбин му се размине и отърве кожата, като се върне би трябвало да го направят депутат от ГЕРБ. Ако тогава все още има ГЕРБ, де. Има нужните данни.

Ех Гълъбине, Гълъбине, така и така няма да ти повярват. Що ти трябваше да се вмаймунясваш! И на всичко отгоре си кръстил сина си Пол, а дъщерите – Сара и Майра.

Мен ако питаш, и това е достатъчна причина да иде човек в затвора.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional