Свободата днес и тук 24 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ПЪРВАНОВ!

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Николай Флоров

Той не ви е виновен! Не ви е виновен нито той, нито Станишев, нито Бойко Борисов, нито Любен Гоцев и мафията им. Те правят само това, което всички комунисти най-добре знаят да правят – да лъжат, да крадат и ако трябва, да убиват, макар че днес те го правят селективно хирургически и не масово. Надявам се, че тия истини вече са проникнали в мозъците на всички. Днес те се къпят в политическо  удоволствие да нямат никой, който да им оспори властта, да им потърси отговорност или да ги даде на съд.

Агонията на един политически малоумен народ продължава. Едни го приписват на страха от комунизма, но в това че продължава цели 22 години няма логика. Други го приписват на липсата на гражданско общество, на липсата на лидери или страха за насъщния. Причини много, но те всички приличат на евтини оправдания, защото нищо, ама буквално нищо в закона не дава на комунистите  права за толкова дълги  своеволия. Тия права им ги даваш ти, драги българино, ти, който предпочиташ да пратиш децата си в чужбина, вместо да излезеш на улицата и да кажеш какво искаш; ти, който наблюдаваш безучастно как една бандитска прослойка, скулптирана по комунистически модел, те кара да живееш зад железни врати и решетести прозорци; ти, който си плащаш безропотно подкупите или правиш компромиси с истината – така, както те искат; ти, който нямаш дори и един опозиционен вестник, дори и една партия, идеология или организация, която да защитава правата ти! А всичко това ти го позволява законът, с други думи законът е на твоя страна.

Ако законът  ти дава всички тия права, защо тогава ти е виновен Първанов и цялата му чета харамии? Ако още не ти е ясно - те са това, което са били, са и ще бъдат. Ако не ти е ясно, че театърът, който разиграват, е направен за политически малоумници като тебе, значи че си го заслужаваш. И те ще разиграват театъра си дотогава, докато ти си позволяваш да  стоиш с отворена уста и да лапаш мухи.

И дотогава, докато не ти дойде акълът, ти ще живееш в територия с някакво население, но не и в Отечество, защото те отдавна са ти отказали Отечеството – както на тебе, така и на децата ти!

Не, народе мой, с такъв народ не се обичаме! Такъв народ обичат само кредитните милионери!

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional