Свободата днес и тук 22 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

СДС си търсят башбабаит

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Сухиванов

Вече стана безпощадно ясно, че Иван Костов е виновен за трусовете!

Затуй СДС тръгна да си търси лидер. Напълно логично. Впрочем  седесерастката логика не е линейна, а диаликтическа, дори диалектико-материалистическа - иначе нямаше, да речем,  клиентилист и агент на тайните служби да ги оглави. Но това е друга тема.

 Та днес се търси „ново лице”. / Впрочем с нещо напомнят БСП. И там избраха съвсем нов тип лидер, който да ги води към победи и благоденствие. Но сиамската връзка ръжда не хваща.../.

И кои са новите лица мераклии да водят дружината! А, ето един – Румен Христов! За разлика от лидера на ДСБ той е съвсем свежо лице, с чисто и неопетнено досие, пък и значително по-опитен кадърен политик и икономист от Ив.Костов, с опит в междуетническите шушукания. Така е. Само, дето бяхме го позабравили. Ама нейсе! Впрочем не беше ли кандидат-президент с рекордно нисък резултат? Е, това го забравете. Наистина. Да зачертнем лошото минало и да вървим напред! Още повече Христов заяви, че бил готов да води партийката, ако му възложели. Хаирлия да е!

Къде е това „напред” обаче?! Аха, кобилата на СДС да прескочи 4%.  Наистина впечатляващ национален идеал. Как тъй без СДС в парламента? Че може ли?

Освен това СДС щяло да не бъде опозиция, а „коректив” на Герб.  „Коректив”?! Я да видим в речника, аха, синоним на „подгъзник”. Ясно. За компенсация ще получат някое постче тук-там из държавата. Например русенската митница за 2 години? Съгласни ли сте, бре? Да, разбира се. Бравос! /следват бурни ръкопляскания, СеДеСе, СеДеСе, и т.н./

Освен това някои „избиратели” били единодушни, относно Костов и мислели като синия елит. И сетне всинца ги чака такъв живот, че си викам: „Дано!”

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional