Свободата днес и тук 22 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ГУРЕЛ

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Сухиванов

            Да, ГУРЕЛ, така ще се казва новата ни полит. партия-движение – Граждани за Управление на Републиката от Едно Лице. Кой ще е гуруто на ГУРЕЛ, оставаме на гражданите да решат, като ни подкрепят /може и финансово/. Гуруто ще обявим в навечерието на изборите. Той е… ново-старо лице, добре познато. Нашата политическа ориентация е ляво-дясно-център, 1-4-4-2. Нямаме претенции, важното е да гласувате за нас, понеже ние сме качествените и добрите, плюс това експерти. Програма също имаме, но се придържаме на принципа кавото дойде. Мислим да управляваме 40 години на първо време, пък знае ли се, може и повече. Но през това време ще ви изведем от кризата, като още в първите 800 дни ще се почувства ефекта от нашето, т.е. Неговото управление. Смятаме да прочистим улиците от бездомни. Обещаваме на нашите застъпници по секциите хонорари в размер до 325лв., в зависимост то резултата. Членовете и симпатизантите на ГУРЕЛ могат да членуват и в други политформации, като основат вътре симпатизански секции на ГУРЕЛ. Най-важен за нас си остава въпросът за властта. Ако я вземем тая пуста власт обещаваме ревизия на държавата, публично дамгосване и народен съд за виновника за националната катастрофа – Иван Костов. Имаме свидетелски показания и СРС-та,  че той носи и пряката вина за земетръсите край Перник. Но това след изборите. Обещаваме и релустрация на достойните служители на ДС, на починалите – паметници с петолъчки в околностите на светинята - Паметникът на българо-съветската вечна дружба, от векове за векове. Но това са само малка част от нещата, които смятаме направим, като взема властта. Така, че чакам подкрепата ви. Венсеремос, другари!

            И за да не си мислите, че говорим празни приказки, като досегашните политици, ето ви и доказателството: ГУРЕЛ ще разкрие пред вас формулата, по която работят топлинните счетоводители, за да е ясно кой пие и кой плаща в мизерната ни държавица: “/6=”3?*7^5^)947893%3#$33(55267000000878=500, в лева.

Това засега. Ние пак ще се обадим, като наближи времето, а засега прощавайте и не ни забравяте! И хич не му мислете,а гласувате за нас, най-доброто предстои. Ние ще изпълним и на-смелите ви мечти и фантазии.Бъдете горди, че сте българи, па макар и с мизерни замразени заплатки, важното е друго.

Да живей Б.!

 

От Щаба

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional