Свободата днес и тук 07 Май 2021  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Право на отговор - писмо от Атанас Чобанов

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Атанас Чобанов

Драги Едвин,

 
Прочетох статията ти с недоумение. Най-малкото нас можеш да обвиняваш в спомоществователство на левицата. Това е равносилно на обвиненията срещу теб, че си причина за разпада на СДС. Съветвам те да изгледаш нашата презентация, в която показахме Станишев в обкръжението на Трактора и Запалката и казахме каквото трябваше да се каже за тези юнаци. 

 
Трябваше да видиш някои физиономии в залата, когато показахме това и после някакъв лидер на либералите (към които са хората на Доган) в компанията на Черепа на изложбата на крадените му ценности в Европарламента. Всичко това беше придружено с безмилостни цитати от американските дипломатически грами. Посланието беше казано в прав текст: спрете подкрепата за престъпниците. Дайте знак, че някои хора са нежелани, защото с доктрината "нашия кучи син"  саботирате усилията на крехкото гражданско общество. В залата имаше евродепутати от всички цветове, вкл. и Светльо Малинов. И той ли дава рамо на социалистите?

 
Важно беше също да се включи Асанж, за да потвърди достоверността на изнесените данни. Не знам дали знаеш, но ние сме активно оплювани и в англоезичните медии на Ирен Кръстева, предназначени за брюкселските лобисти. Изкарват ни мошеници и фалшификатори, които пишат  грамите сами, за да шантажират родния "елит". След тази изява клеветническият подход вече няма да върви.

 
Да истината трябва да се казва. Като поддръжник на идеята за единството на автентичната десница винаги съм казвал, че Борисов е менте. Но истината е също, че от гледна точка на европейските ценности Борисов е по-голямото зло от един Станишев, който поне не е предвождал банда главорези и мрази Гоце, за разлика от Борисов. Не казвам това, защото това комунистическо отроче много ми допада, а защото не ми допада факта, че държавата ни се управлява от автентична мутра, която разгражда и малкото постигната под европейски натиск държавност.

 
Трябва да знаеш и друго. Ние отидохме до Брюксел на собствени разноски. Човекът, който е писал статията във в. "Сега" беше командирован от Илиана Йотова, която след семинара дори не си взе довиждане с нас. Естествено, той е премълчал какво казахме за Запалката, за Трактора и за факта, че ПЕС не са критикували Станишев за тази му добра компания. Но ти го цитираш него, а нашето отразяване го премълчаваш. Явно има далекобоен ефект това вложение на червените.

 
Поздрави,

 
Н.

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional