Свободата днес и тук 29 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Какво прави Бойко Борисов, докато се връчваше Нобелът за мир на ЕС

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
в. Дневник, http://www.dnevnik.bg/

По време на официалното връчване на Нобеловата награда за мир на Европейския съюз присъстваха голяма част от държавните и правителствените ръководители на ЕС. И докато голяма част слушаха с внимание речите, българският премиер Бойко Борисов се съсредоточи върху телефона си.

По този повод в социалните мрежи малко по-рано днес се разпространи информация, че българският премиер е заспал по време на церемонията, като се появи и снимка от церемонията. Някои лидери като италианския премиер Марио Монти и румънския президент Траян Бъсеску действително дремеха, но с българския премиер ситуацията беше различна.

В действителност той просто се занимаваше с телефона си и вниманието му беше съсредоточено главно върху това. (Пълният запис на церемонията можете да видите в YouTube, като Борисов се появява към 3:20, 21:15 минута.)

Борисов дори не се присъединяваше към част от аплодисментите, а в един момент холандският премиер Марк Руте дори полюбопитства с какво се занимава българският му колега, който седеше до него (към 49:30 минута).

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional